Meni
Vaša košarica

Križi

Nagrobni križi
Križi

Nagrobni križi iz medenine, brona, nerjavečega jekla in porcelana

V naši ponudbi lahko najdete široko paleto križev in razpelij, ki se uporabljajo za dekoracijo grobov, grobnic in kapelic.

Velikosti križev variirajo od višine približno 10 cm, pa vse tja do višine do 2,5 metra. Na voljo s pritrditvijo na steno ali na tla.

 

Križi in razpela so izdelani iz naslednjh materialov:

- medenina

- bron,

- porcelan

- in nerjaveče jeklo

 

Križi in razpela so primerni tako za zunanjo kot tudi za notranjo uporabo.  Modeli križev so na voljo v naravni barvi (medenina) ali v različnih barvah (krom, zlato, marmor,..).

Določene linije križev in razpelij omogočajo tudi dodatke, kot so vrtnice, rože, klasje in drugo. Nekateri dodatki na križih so ročno poslikani, ti so še posebej cenjeni.

Nekatere križe je mogoče dobiti v različnih barvah ali zaključnih (pilla zaključek je barva medenine), kakor tudi z različnimi dodatki (rožice, tulipani, vrtnice,...).  Določene križe lahko prilagodimo vašim posebnim željam, zato ne odlašajte z vprašanji.

Vsi nagrobni križi in razpela so zaščiteni s posebno prevleko, ki zagotavlja odpornost na vse vremenske vplive.

Nagrobni križ 1324.28
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 28 cm, Š: 15 cmV: 40 cm, Š: 15 cmV: 60 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih..
€65.37
Brez DDV:€53.58
Nagrobni križ 1324.28O
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z zlatimi dodatki. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 28 cm, Š: 15 cmV: 40 cm, Š: 15 cmV: 60 cm, Š: 22 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvalit..
€87.03
Brez DDV:€71.34
Nagrobni križ 1324T.80
T - talna
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Podstavek omogoča nastavljivo višino križa.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 60 cm, Š: 22 cm / skupna višina 70-80 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti i..
€753.52
Brez DDV:€617.64
Nagrobni križ 1324T.80O
T - talna
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z zlatimi dodatki. Na voljo je za talno montažo. Podstavek omogoča nastavljivo višino križa.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 60 cm, Š: 22 cm / skupna višina 70-80 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Vi..
€843.97
Brez DDV:€691.78
Nagrobni križ 9 Nagrobni križ 9
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo ali talno montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 5 cm, Ø 0,6 cmV: 15 cm, Š: 6 cm, Ø 0,6 cmV: 20 cm, Š: 8 cm, Ø 0,6 cmV: 28 cm, Š: 13 cm, Ø 0,8 cmV: 40cm, Š: 13 cm, Ø 0,..
€35.36
Brez DDV:€28.98
Nagrobni križ z barvno vrtnico 1324.40.R.D27
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima barvno vrtnico iz medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva Pilla / BarvnoMaterialMedeninaDimenzijeV: 40 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so p..
€282.89
Brez DDV:€231.88
Nagrobni križ z barvno vrtnico 1324.40O.R.D27
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima zlate dodatke in barvno vrtnico iz medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva Pilla / BarvnoMaterialMedeninaDimenzijeV: 40 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjem..
€309.03
Brez DDV:€253.30
Nagrobni križ z razpelom 1324.28C
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z razpelom. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 28 cm, Š: 15 cmV: 40 cm, Š: 15 cmV: 60 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so ..
€83.03
Brez DDV:€68.06
Nagrobni križ z razpelom 1324T.80C
T - talna
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z razpelom. Na voljo je za talno montažo. Podstavek omogoča nastavljivo višino križa.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 60 cm, Š: 22 cm / skupna višina 70-80 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€868.62
Brez DDV:€711.98
Nagrobni križ z vrtnico 1324.40O.R
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima zlate dodatke in vrtnico v barvi medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 40 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvalitet..
€238.34
Brez DDV:€195.36
Nagrobni križ z vrtnico 1324.40R
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ z vrtnico v barvi medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 40 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletn..
€212.40
Brez DDV:€174.10
Križ 1208.CR
P - stenska
montaža
Križ iz nerjavečega jekla. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaKromMaterialNerjaveče jekloDimenzijeV: 12  cm, Š: 6 cmV: 15  cm, Š: 7.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj..
€59.10
Brez DDV:€48.45
Prikazujem 1 od 12 do 65 (6 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.