Meni
Vaša košarica

Master

Master
Master
Linija Master zajema 27 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Nagrobne črke Master - Marmital Carrara
Novo
Nagrobne črke Master velikosti od 2,5 - 8 cmNagrobne črke iz medenine v Marmital Carrara barvi. Zaključek / BarvaPilla - Marmital Carrara - Bela s sivim vzorcemMaterialMedeninaDimenzijevišina: 2,5cm, 3cm,  4cm, 5cm, 6cm in 8cm  - alfanumerični znaki (črke) višina: 2,5cm, 3cm..
€6.81 - €12.71
Brez DDV:€5.58 - €10.42
Nagrobne črke Master - Srebrno črna
Novo
Nagrobne črke Master velikosti od 2,5 - 8 cmNagrobne črke iz medenine v Srebrno črni barvi. Zaključek / BarvaPilla - Srebrno črnaMaterialMedeninaDimenzijevišina: 2,5cm, 3cm,  4cm, 5cm, 6cm in 8cm  - alfanumerični znaki (črke) višina: 2,5cm, 3cm  - numerični znaki (števi..
€12.37 - €61.71
Brez DDV:€10.14 - €50.58
Kombinacija lučke, vaze in okvirja Master 130.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmV: 33 cm, Š: 49 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surov..
€1,187.28
Brez DDV:€973.18
Nagrobna lučka  Master 400
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Mastser v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  14 cm, Š: 6.5 cmMontažaStenska (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izku..
€108.80
Brez DDV:€89.18
Nagrobna lučka  Master 401
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Mastser v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 6.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših ..
€108.79
Brez DDV:€89.17
Nagrobna lučka  Master 407
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 8.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€197.70
Brez DDV:€162.05
Nagrobna lučka  Master 410
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 23 cm, Š: 10.5 cmMontaža Talna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj..
€232.89
Brez DDV:€190.89
Nagrobna lučka  Master 412
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Master 412Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 11 cm D: 11,5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti ..
€364.34
Brez DDV:€298.64
Nagrobna lučka  Master 413 Nagrobna lučka  Master 413
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Master 413Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 11 cm,  podstavek: 7,5 x 7,5 cmV:  23 cm, Š: 13cm, podstavek: 8,5 x 8,5 cmMontažaTalna (T)Pilla izd..
€364.34
Brez DDV:€298.64
Nagrobna lučka Master 406
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 8.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izku..
€197.70
Brez DDV:€162.05
Nagrobna vaza  Master 402
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza  Master 402Nagrobna vaza linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 7.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki..
€136.15
Brez DDV:€111.60
Nagrobna vaza  Master 404
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Master 404Nagrobna vaza linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so nar..
€245.05
Brez DDV:€200.86
Prikazujem 1 od 12 do 32 (3 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.