Meni
Vaša košarica

Senzafine

Senzafine
Senzafine
Ta eleganten nagrobni komplet iz medenine vključuje svetilko, vazo, križ, lanterno in potopno vazo, od katerih ima vsak osupljiv brezčasen dizajn. Ti izdelki so ročno izdelani iz najboljših medeninastih materialov in so zasnovani tako, da vsakemu spomeniku dodajo pridih lepote in pomena. Svetilka zagotavlja topel in prijeten sijaj, medtem ko so vaza, križ, lučka in potopna vaza lepi in pomembni načini za počastitev vaše ljubljene osebe. Dizajn Endless tem že tako osupljivim kosom doda občutek neskončnosti in večne ljubezni.
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Senzafine 134.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnos..
€1,435.94
Brez DDV:€1,177.00
Nagrobna lučka  Senzafine 387
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  25.5 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€230.31
Brez DDV:€188.78
Nagrobna lučka  Senzafine 388
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Senzafine 388Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 11 cm, D: 11.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izje..
€325.12
Brez DDV:€266.49
Nagrobna lučka  Senzafine 389
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Senzafine 389Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 11 cmMontaža Talna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so..
€325.12
Brez DDV:€266.49
Nagrobna lučka Senzafine 382
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20.5 cm, Š: 10.5 cm, D: 10.5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletn..
€193.33
Brez DDV:€158.47
Nagrobna lučka Senzafine 383
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20.5 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najb..
€193.33
Brez DDV:€158.47
Nagrobna lučka Senzafine 390
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Senzafine 390Nagrobna lučka linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  23 cm, Š: 13 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod ..
€409.39
Brez DDV:€335.57
Nagrobna lučka Snezafine 395
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Senjafine v pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 12.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italij..
€168.94
Brez DDV:€138.48
Nagrobna potopna vaza Senzafine 394
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Senzafine 394Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeH: 10 cm, L: 17 cmMontažaTalna (T)Pill..
€216.14
Brez DDV:€177.17
Nagrobna potopna vaza Senzafine 396
I - potopna
Nagrobna vaza Senzafine 396Nagrobna vaza linije Senzafine v Pilla  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 5 cm, Š: 36 x 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdel..
€613.57
Brez DDV:€502.92
Nagrobna vaza  Senzafine 384
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Senzafine 384Nagrobna vaza linije Senzafine v Pillo zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.5 cm, Š: 18 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so ..
€337.06
Brez DDV:€276.28
Nagrobna vaza Senzafine 380
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Senzafine 380Nagrobna vaza linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.5 cm, Š: 12 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so ..
€279.34
Brez DDV:€228.97
Prikazujem 1 od 12 do 20 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.