Meni
Vaša košarica

Alice

Alice
Alice
Linija Alica zajema 6 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne vaze, nagrobne lučke in žardinjero.
Nagrobna lučka Alice 497
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Alice 497Nagrobna lučka linije Alice  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  25 cm, Š: 14 cm, podstavek: 7,5x7,5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost..
€347.28
Brez DDV:€284.65
Nagrobna lučka Alice 614
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Alice 614Nagrobna lučka linije Alice  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  22 cm, Š: 11.5 cm, podstavek: 6,5x6,5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančno..
€307.42
Brez DDV:€251.98
Nagrobna lučka Alice 622
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Alice v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 24 cm, Š: 12 cm, Ø: 9.5MontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših ..
€176.16
Brez DDV:€144.40
Nagrobna vaza Alice 913
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Alice 913Nagrobna vaza linije Alice v Pilla zaključku. Na voljo je talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 31.5 cm, Š: 15 cm, Ø: 11 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so n..
€279.40
Brez DDV:€229.02
Nagrobna žardinjera Alice 553
T - talna
montaža
Žardinjera iz medenine Alice 553Nagrobna žardinjera iz medenine linije Alice v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Na voljo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 16.5 cm, Š: 29.5 cm, podstavek Ø: 16V: 20,5 cm, Š: 38 cm, podstav..
€556.85
Brez DDV:€456.44
Potopna nagrobna vaza Alice 654
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Alice 654Nagrobna potopna vaza linije Alice v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 7 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelk..
€141.89
Brez DDV:€116.31
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.