Meni
Vaša košarica

Conica

Conica
Conica
Linija Conica zajema 19 nagrobnih dodatkov iz medenine. V njej boste našli nagrobne lučke, solarne nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Conica 170.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€1,104.68
Brez DDV:€905.48
Nagrobna lučka  Conica 693
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Conica 693 Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  26  cm, Š: 15.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so ..
€424.29
Brez DDV:€347.78
Nagrobna lučka  Conica 694
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijansk..
€218.09
Brez DDV:€178.76
Nagrobna lučka Conica 446
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19  cm, Š: 12  cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izku..
€341.86
Brez DDV:€280.21
Nagrobna lučka Conica 447
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijansk..
€363.89
Brez DDV:€298.27
Nagrobna lučka Conica 683
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbolj..
€176.33
Brez DDV:€144.53
Nagrobna lučka Conica 684
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijansk..
€176.33
Brez DDV:€144.53
Nagrobna lučka Conica 691
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijansk..
€248.43
Brez DDV:€203.63
Nagrobna potopna vaza Conica 692
I - potopna
Nagrobna vaza Conica 692 Nagrobna vaza linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 10.5 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz naj..
€229.07
Brez DDV:€187.77
Nagrobna vaza Conica 679
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Conica 679 Nagrobna vaza linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejen..
€253.67
Brez DDV:€207.93
Nagrobna vaza Conica 680
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Conica 680 Nagrobna vaza linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 11 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najb..
€253.67
Brez DDV:€207.93
Nagrobna vaza Conica 689
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Conica 689 Nagrobna vaza linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 17 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejen..
€306.68
Brez DDV:€251.38
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.