Meni
Vaša košarica

Edera

Edera
Edera
Ta eleganten nagrobni komplet iz medenine vključuje votivno svetilko, vazo, križ in okvir za slike, vsakega krasijo čudoviti ročno izdelani motivi bršljana. Ti izdelki so ročno izdelani iz najboljših medeninastih materialov in imajo brezčasen in prefinjen dizajn. Votivna svetilka zagotavlja topel in prijeten sijaj, medtem ko vaza, križ in okvir za slike služijo kot lep in pomenljiv način za počastitev vaše ljubljene osebe. Ročno izdelani motivi bršljana tem že tako osupljivim kosom dodajo pridih narave in lepote.
Nagrobna lučka  Edera 950
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaStensko (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljš..
€439.35
Brez DDV:€360.12
Nagrobna lučka  Edera 950.D
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Edera  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaStenska (T) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€447.92
Brez DDV:€367.15
Nagrobna lučka  Edera 951
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€439.35
Brez DDV:€360.12
Nagrobna lučka Edera 951.D
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Edera  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbol..
€447.92
Brez DDV:€367.15
Nagrobna vaza Edera 948R
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Edera 948RNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost..
€669.75
Brez DDV:€548.98
Nagrobna vaza Edera 948R.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Edera 948R.DNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančno..
€684.66
Brez DDV:€561.20
Nagrobna vaza Edera 949R
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Edera 949RNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in..
€669.75
Brez DDV:€548.98
Nagrobna vaza Edera 949R.D
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Edera 949R.DNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti ..
€684.66
Brez DDV:€561.20
Nagrobna vaza Edera 952R
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Edera 952RNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 18 cm, Š: 17 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost..
€746.54
Brez DDV:€611.92
Nagrobna vaza Edera 952R.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Edera 952R.D Nagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 18 cm, Š: 17 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka na..
€795.62
Brez DDV:€652.15
Nagrobna vaza Edera 953R
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Edera 953RNagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 18 cm, Š: 17 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in..
€746.54
Brez DDV:€611.92
Nagrobna vaza Edera 953R.D
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Edera 953R.D Nagrobna vaza linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 18 cm, Š: 17 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natanč..
€795.62
Brez DDV:€652.15
Prikazujem 1 od 12 do 18 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.