Meni
Vaša košarica

Linije

Linije
Linije
Linije
Kombinacija lučke, vaze in okvirja Canne 165.B.SX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Canne v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 30 cm, Š: 38 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti ..
€1,766.46
Brez DDV:€1,447.92
Kombinacija lučke, vaze in okvirja Euro 174.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Euro v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka nat..
€1,378.60
Brez DDV:€1,130.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine  Aureola 146.D.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Aureola v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka n..
€1,232.20
Brez DDV:€1,010.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Anelli 136.D
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€1,368.84
Brez DDV:€1,122.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Conica 170.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€1,104.68
Brez DDV:€905.48
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Diagonale 119
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Diagonale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 34 cm, Š: 33 cmv: 34 cm, Š: 43 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših su..
€1,204.92
Brez DDV:€987.64
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Gemma 169.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Gemma v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti i..
€1,403.00
Brez DDV:€1,150.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Jolly 115.D.SX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Jolly  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 31.5 cm, Š: 30.5 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visok..
€1,204.92
Brez DDV:€987.64
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Senzafine 134.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnos..
€1,435.94
Brez DDV:€1,177.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Trilogy 168.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka n..
€1,579.90
Brez DDV:€1,295.00
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Varie 108.B
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Varie  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Možnost postavitve v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 31.5 cm, Š: 28 cmMontažaStenska (P) Smer Desno (D)Pilla izdelki so narejeni iz n..
€980.97
Brez DDV:€804.08
Kombinacija lučke, vaze in okvirja Master 130.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Master v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmV: 33 cm, Š: 49 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surov..
€1,187.28
Brez DDV:€973.18
Prikazujem 1 od 12 do 915 (77 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.