Meni
Vaša košarica

Anelli

Anelli
Anelli
Linija Anelli zajema 23 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne lučke, solarne nagrobne lučke,nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Anelli 136.D
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 33 cm, Š: 37 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€1,368.84
Brez DDV:€1,122.00
Nagrobna lučka Anelli 853
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj na..
€291.56
Brez DDV:€238.99
Nagrobna lučka Anelli 854
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Anelli 854Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20 cm, Š: 10 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgo..
€291.56
Brez DDV:€238.99
Nagrobna lučka Anelli 856
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Anelli 856Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod d..
€448.84
Brez DDV:€367.90
Nagrobna lučka Anelli 857
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Anelli 857Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih..
€462.98
Brez DDV:€379.49
Nagrobna lučka Anelli 861
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanski..
€432.84
Brez DDV:€354.79
Nagrobna lučka Anelli 863
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Anelli 863Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 26 cm, Š: 15.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletn..
€539.89
Brez DDV:€442.53
Nagrobna lučka Anelli 864
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25.5 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljš..
€346.87
Brez DDV:€284.32
Nagrobna vaza Anelli 849
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Anelli 849Nagrobna vaza linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / Barva  PillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeH: 20 cm, L: 13 cmMontažaStenska (P)Pilla izd..
€406.92
Brez DDV:€333.54
Nagrobna vaza Anelli 850
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Anelli 850Nagrobna vaza linije Anelli vPilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / Barva  PillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeH: 20 cm, L: 13 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz ..
€406.92
Brez DDV:€333.54
Nagrobna vaza Anelli 859
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Anelli 859Nagrobna vaza linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / Barva  PillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeH: 19 cm, L: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejen..
€479.90
Brez DDV:€393.36
Nagrobna vaza Anelli 860
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Anelli 860Nagrobna vaza linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / Barva  PillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeH: 19 cm, L: 15 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz..
€479.90
Brez DDV:€393.36
Prikazujem 1 od 12 do 23 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.