Meni
Vaša košarica

Diana

Diana
Diana
Naš eleganten set medeninastih nagrobnih vaz vključuje votivno svetilko in okvir za slike v osupljivi pompejansko zeleni barvi. Ti izdelki so narejeni iz najboljših materialov in so zaključeni s čudovito pompejansko zeleno barvo, ki vsakemu grobu doda pridih elegance. Medeninast material daje klasičen in brezčasen videz, pompejansko zelena končna obdelava pa doda pridih prefinjenosti. Te nagrobne vaze in dodatki bodo vsakemu spomeniku dodali lep in pomenljiv pridih.
Nagrobna lučka  Diana 525
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€426.60
Brez DDV:€349.67
Nagrobna lučka  Diana 525.VP
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Verde Pompeiano  zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaVerde Pompeiano MaterialMedeninaDimenzijeV:  21 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletni..
€468.26
Brez DDV:€383.82
Nagrobna lučka  Diana 526
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10.5 cmMontažaStenska (T) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj na..
€426.60
Brez DDV:€349.67
Nagrobna lučka  Diana 526.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Verde Pompeiano  zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaVerde Pompeiano MaterialMedeninaDimenzijeV:  21 cm, Š: 105 cmMontažaStenska (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgole..
€468.26
Brez DDV:€383.82
Nagrobna lučka Diana 544
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 24 cm, Š: 13 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših ita..
€501.87
Brez DDV:€411.37
Nagrobna lučka Diana 544.VP
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaDimenzijeV: 24 cm, Š: 13 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušen..
€567.10
Brez DDV:€464.84
Nagrobna lučka Diana 878
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Diana  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14.5 cm, Š: 8.2 cm D: 8.7 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€253.38
Brez DDV:€207.69
Nagrobna vaza Diana 523R
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Diana 523RNagrobna vaza linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in..
€702.61
Brez DDV:€575.91
Nagrobna vaza Diana 523R.VP
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Diana 523R.VPNagrobna vaza linije Diana v  Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / Barva Verde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših..
€747.80
Brez DDV:€612.95
Nagrobna vaza Diana 524R
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Diana 524RNagrobna vaza linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost..
€701.22
Brez DDV:€574.77
Nagrobna vaza Diana 524R.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Diana 524R.VPNagrobna vaza linije Diana v  Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / Barva Verde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 20 cm, Š: 14 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni..
€747.80
Brez DDV:€612.95
Nagrobna vaza Diana 527R
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Diana 527RNagrobna vaza linije Diana v  Pilla  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Vaza ima bakren vložek.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 18 cm, Š: 17 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka na..
€737.72
Brez DDV:€604.69
Prikazujem 1 od 12 do 22 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.