Meni
Vaša košarica

Papillon

Papillon
Papillon
Ta eleganten nagrobni komplet vključuje votivno svetilko, vazo, križ in okvir za slike, vsakega krasijo čudoviti ročno izdelani in ročno pobarvani okraski metulji. Ti izdelki so ročno izdelani iz najboljših materialov in imajo brezčasen in prefinjen dizajn. Votivna svetilka zagotavlja topel in prijeten sijaj, medtem ko vaza, križ in okvir za slike služijo kot lep in pomenljiv način za počastitev vaše ljubljene osebe. Ročno izdelani in ročno pobarvani okraski iz metuljev tem že tako osupljivim kosom dodajo pridih čudaštva in lepote.
Nagrobna lučka  Papillon 1146.D
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izk..
€233.14
Brez DDV:€191.10
Nagrobna lučka  Papillon 1147.D
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cmMontaža Talna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljš..
€233.14
Brez DDV:€191.10
Nagrobna lučka  Papillon 1150.D
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 13 cm, Š: 6 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najb..
€199.88
Brez DDV:€163.83
Nagrobna vaza  Papillon 1144.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza  Papillon  1144.DNagrobna vaza linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so nareje..
€339.54
Brez DDV:€278.31
Nagrobna vaza  Papillon 1145.D
T - talna
montaža
Nagrobna vaza  Papillon  1145.DNagrobna vaza linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo s plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cmMontažaTalna (T) Pilla izdelki so narejeni i..
€339.54
Brez DDV:€278.31
Nagrobna vaza  Papillon 1148.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza  Papillon 1148.DNagrobna vaza linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 17.5 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki s..
€387.03
Brez DDV:€317.24
Nagrobna vaza  Papillon 1149.D
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Papillon 1149.DNagrobna vaza linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 17.5 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so nareje..
€387.03
Brez DDV:€317.24
Nagrobna vaza  Papillon 1151.D
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza  Papillon  1151.DNagrobna vaza linije Papillon v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 6.9 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin...
€251.23
Brez DDV:€205.93
Nagrobni križ Papillon 1205.D
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Papillo v  Pilla  zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15 cm, Š: 8.6 cmV: 20 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod d..
€134.50
Brez DDV:€110.25
Nagrobni okvir (kvadratni) Papillon 274.D
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Papillo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 10 cmV: 15 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in i..
€137.03
Brez DDV:€112.32
Nagrobni okvir (ovalni) Papillon 273.D
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Papillo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so p..
€133.88
Brez DDV:€109.73
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.