Meni
Vaša košarica

O nas

O nas

 

je zgodba o tem, kaj se zgodi, kadar se v kamnoseštvo prebijejo moderni vzorci in razmišljanja o tem, kaj si ljudje dandanes resnično želijo.

 

Z ljubeznijo ustvarjeni nagrobni spomeniki, ki ustrezajo želji po individualnosti, po estetiki, po čustvih ter izražajo osebnosti naših pokojnih so le del tega, kar znamo. Verjamemo, da lahko s svojim edinstvenimi izdelki pripomoremo k dostojnemu žalovanju pri izgubi vaših najdražjih, hkrati pa poskrbimo, da ne prestopimo meje nagrobne kulture vseh, ki so že odšli.

 

Po vaših zamislih narejeni in z našim znanjem dovršeni kamniti izdelki so prav tisto, kar razlikuje našo zgodbo. Moderne gravure in grafike, sodobni materiali ter veliko ljubezni do dela ustvarjajo izdelke katerih cena je dostopna, dizajn pa unikaten.

 

Verjamemo, da vas lahko očaramo s svojim značajem in edinstvenostjo. Ponujamo odlične, cenovno ugodne izdelke, narejene z najnovejšo tehnologijo, jasnimi dizajni, prefinjenimi detajli in tradicionalno izdelavo.Naše temeljne vrednote so pa naj bo to delo ali igra, zasebno ali javno, zmeraj enake:

 

Ljudje smo vedno na prvem mestu

Stranke, poslovne partnerje in sodelavce obravnavamo kot našo družino z najvišjimi prioritetami.

 

Vsakič naredimo kar je prav

Ne le takrat, kadar je to priročno - vse kar počnemo, delamo z integriteto.

 

Borimo se za zadovoljstvo naših strank

Potrudili se bomo po dolgem in počez, da boste imeli z nami najboljšo izkušnjo.

 

Zavezujemo se odličnosti s pozornostjo do podrobnosti

Pripravljeni smo se spotiti zaradi malenkosti, ampak samo zato, da bo vaša izkušnja z nami prijetna, vi pa zadovoljni.

 

Trudimo se za preprostost

Zapletene stvari vam olajšamo tako, da delamo pametneje, ne težje.

 

 

 

 

 

Podatki o podjetju:Naziv:                                  DIVITIS, kamnoseštvo, storitve in trgovina, d.o.o.

Sedež podjetja:                 Stara cesta 20, 2311 Hoče, Slovenija

Kontakt:                             +386 31 449 688

E-pošta:                              info@vecnispomin.si

 

ID za DDV:                          SI39590526

 

TRR:                                      IBAN SI56 1010 0005 8134 035 (Banka Intesa Sanpaolo d.d.)

 

Delovni čas:                        Pon. – Pet.:      8.00 – 18.00h

                                               Sob.:                  8.00 – 12.00h

                                               Ned. – Pra.:      Zaprto       

Veseli nas, da ste se oglasili na naši spletni strani

 

 

 

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.