Meni
Vaša košarica

Trilogy

Trilogy
Trilogy
Linija Trilogy zajema 10 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine Trilogy 168.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v smeri desno.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka n..
€1,579.90
Brez DDV:€1,295.00
Nagrobna lučka Trilogy 582
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20.5 cm, Š: 9 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€277.36
Brez DDV:€227.35
Nagrobna lučka Trilogy 583
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Trilogy 583Nagrobna lučka linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.5 cm, Š: 9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletn..
€277.36
Brez DDV:€227.35
Nagrobna vaza Trilogy 580
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Trilogy 580Nagrobna vaza linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.5 cm, Š: 12 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so..
€423.27
Brez DDV:€346.94
Nagrobna vaza Trilogy 581
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Trilogy 581Nagrobna vaza linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.5 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni ..
€423.27
Brez DDV:€346.94
Nagrobna vaza Trilogy 584
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Trilogy 584Nagrobna vaza linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.5 cm, Š: 16.5 cmMontažaStenska (P) ..
€452.23
Brez DDV:€370.68
Nagrobna vaza Trilogy 585
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Trilogy 585Nagrobna vaza linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.5 cm, Š: 16.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so na..
€452.23
Brez DDV:€370.68
Nagrobni križ Trilogy 1330
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15 cm, Š: 8.4 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€64.67
Brez DDV:€53.01
Nagrobni okvir (kvadratni) Trilogy 196
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 10 cm, Š: 8 cmV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 10 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najbo..
€46.40
Brez DDV:€38.04
Nagrobni okvir (ovalni) Trilogy 195
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Trilogy v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 8 cm, Š: 6 cmV: 9 cm, Š: 7 cmV: 10 cm, Š: 8 cmV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so n..
€41.33
Brez DDV:€33.88
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.