Meni
Vaša košarica

Nagrobne vaze

Nagrobne vaze
Nagrobne vaze

Nagrobne vaze iz medenine, porcelana, brona in nerjavečega jekla

V naši ponudbi lahko najdete številne nagrobne vaze, nagrobne žardinjere (posode za ikebano), potopne vaze kakor tudi vaze za žarni zid, žarni grob ali kostnico.

Razpoložljive modele lahko kombinirate z drugimi vrstami izdelkov iste linije, saj si delijo skupen slog in dizajn.

Za isti model so na voljo različne variante, ki se razlikujejo glede na vrsto montaže / uporabe (stena ali tla) in glede na vrsto vložka (baker ali plastika). Velikosti vaz se razlikujejo glede na model in namembnost.

Stenske vaze so nameščene na vertikalni površini nagrobnika, pritrdimo jih na hrbtni strani; medtem ko talne vaze pritrdimo na horizontalni površini, torej na dnu.

Določene linije je mogoče dobiti v različnih barvah ali zaključnih (pilla zaključek je barva medenine), kakor tudi z različnimi dodaatki (rožice, tulipani, vrtnice,...).

Skoraj vse vaze je mogoče prilagoditi vašim željam, zato ne odlašajte z vprašanji.

Zraven običajnih nagrobnih vaz so na voljo tudi večje posode za rože oz. ti. žardinjere. Te so namenjene sezonskim zasaditvam. V njih bodo rastline uspevale enako kot v drugih večjih posodah.

Vse nagrobne vaze in žardinjere so zaščitene s posebno prevleko, ki zagotavlja odpornost na vse vremenske vplive.

 

Nagrobne vaze so na voljo v naslednjih materialih:

- medenina

- bron

- porcelan

- nerjaveče jeklo

Nekatere linije imajo različne zaključke, tako lahko najdete medeninasto vazo v eno barvni ali v večbarnih različicah. Enako velja tudi za vaze iz brona. 

Nagrobna potopna lučka Gradini 664
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 664Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo z bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 12 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surov..
€555.58
Brez DDV:€455.40
Nagrobna potopna Master Oro 421
I - potopna
Nagrobna vaza Master Oro 421Nagrobna potopna vaza linije Master Oro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 4 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izde..
€191.51
Brez DDV:€156.98
Nagrobna potopna vaza  Varie 919
I - potopna
Nagrobna vaza Varie 919Nagrobna potopna vaza linije Varie v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 6 cm, Š: 15.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so nareje..
€141.89
Brez DDV:€116.31
Nagrobna potopna vaza Aureola 362.MC
I - potopna
Nagrobna vaza Aureola 362.MCNagrobna vaza linije Aureola v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 14.7 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)P..
€407.41
Brez DDV:€333.94
Nagrobna potopna vaza Conica 692
I - potopna
Nagrobna vaza Conica 692 Nagrobna vaza linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 10.5 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz naj..
€229.07
Brez DDV:€187.77
Nagrobna potopna vaza Gradini 554
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gradini 554Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 23 cm, Š: 38 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti..
€1,224.75
Brez DDV:€1,003.89
Nagrobna potopna vaza Gradini 656
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 656Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeV: 7 cm, Š: 18 cmMontažaTalna (T..
€167.14
Brez DDV:€137.00
Nagrobna potopna vaza Gradini 663
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 663Nagrobna potopna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeV: 12 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla..
€518.63
Brez DDV:€425.11
Nagrobna potopna vaza Gradini 666
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 666Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeV: 5 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna ..
€359.57
Brez DDV:€294.73
Nagrobna potopna vaza Senzafine 394
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Senzafine 394Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Senzafine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeH: 10 cm, L: 17 cmMontažaTalna (T)Pill..
€216.14
Brez DDV:€177.17
Nagrobna potopna vaza Senzafine 396
I - potopna
Nagrobna vaza Senzafine 396Nagrobna vaza linije Senzafine v Pilla  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 5 cm, Š: 36 x 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdel..
€613.57
Brez DDV:€502.92
Nagrobna potopna vaza Vera 1135
I - potopna
Nagrobna vaza Vera 1135Nagrobna potopna vaza linije Vera  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 7 cm, Š: 16 cm, podstavek Ø: 15x15 cmMontažaT..
€223.98
Brez DDV:€183.59
Prikazujem 1 od 12 do 407 (34 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.