Meni
Vaša košarica

Nagrobni kipci

Nagrobni kipci
Nagrobni kipci
Medeninasti kipi so lep in brezčasen način za počastitev in poklon pomembnim osebnostim v veri ali zgodovini. Ti kipi so izdelani iz visokokakovostne medenine in so ročno polirani, da dosežejo brezhiben zaključek. Devica Marija in Jezus Kristus sta priljubljeni temi za medeninaste kipe in te kose je mogoče uporabiti kot spomenika v cerkvah, domovih ali drugih svetih prostorih. Ti kipi so vzdržljivi in bodo prestali preizkus časa, zaradi česar so odlična naložba za tiste, ki želijo svojemu prostoru dodati poseben pečat. Ne glede na to, ali iščete majhen, zapleten kos ali večji, veličastnejši kip, je za vsakogar na voljo medeninasti kip.
Angel iz medenine 1659 višina 27 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 27 cm, podstavek: 12 x 9.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italij..
€690.57
Brez DDV:€566.04
Angel iz medenine 1659.D višina 27 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 27 cm, podstavek: 12 x 9.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italij..
€711.82
Brez DDV:€583.46
Angel iz medenine 1668 višina 32 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm,  podstavek: 13 x 9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših it..
€594.97
Brez DDV:€487.68
Angel iz medenine 1668.D višina 32 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPilla / colorMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm,  podstavek: 13 x 9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€616.22
Brez DDV:€505.10
Angel iz medenine 1669 višina 32 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 32 cm, Š: 21 cm (krila), podstavek: 13 x 9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj n..
€690.57
Brez DDV:€566.04
Angel iz medenine 1669.D višina 32 cm
T - talna
montaža
Angel iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 32 cm, Š: 21 cm (krila), podstavek: 13 x 9.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj..
€711.82
Brez DDV:€583.46
Angelček ki moli z belimi krili 16 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi z belimi krili. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva, krila - belaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 16 cm, Š: ..
€12.59
Brez DDV:€10.32
Angelček ležeči s krili 19 cm
Novo Vroče
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva - vrtnice barvneMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 7,5  cm, Š: ..
€20.99
Brez DDV:€17.20
Angelček ležeči višina 5 cm
Razprodano
Angel iz umetne mase v beli barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaBelaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 5 cm, Š: 5 cm, D: 12 cmKoličina v paket..
€8.11
Brez DDV:€6.65
Angelček na kolenih s križem 17,5 cm Angelček na kolenih s križem 17,5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v beli barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaBelaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 17,5  cm, Š: 8 cm, D: 5 cmKol..
€19.79
Brez DDV:€16.22
Angelček na kolenih s ptičkom in rožico 28.5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi s pričkom in rožicami. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 28 cm, Š: 20 cm, ..
€62.79
Brez DDV:€51.47
Angelček na kolenih s ptičkom v roki 26 cm Angelček na kolenih s ptičkom v roki 26 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi s pričkom v roki. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 26 cm, Š: 14 cm, D: 14..
€52.69
Brez DDV:€43.19
Prikazujem 1 od 12 do 96 (8 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.