Meni
Vaša košarica

Nagrobne solarne lučke

Solarne lučke
Nagrobne solarne lučke

Nagrobne solarne lučke oz. lanterne se napajajo s pomočjo sončne svetlobe, zato lahko ob pravih pogojih gorijo tudi več let. Odporne so proti dežju, snegu, vlagi in drugim vremenskim pogojem. Vsaka solarna lučka je opremljena z LED modulom, baterijo in sončno celico. So robustne izdelave in ne potrebujejo vzdrževanja. 

Solarna lanterna Angel
-5 % 4 - 7 dni
Solarna lanterna iz nerjavečega jekla in stekla z angelčkom. Lanterna se napaja s pomočjo sonca in gori tudi do 1000 dni. Ogrodje je kovinsko, obdaja ga steklo v notranjosti je angelček. Lanterna je odporna na vse vremenske vplive in pogoje. Je ekološka, varčna in trajnostna alternativa običajn..
€34.20 €35.99
Brez DDV:€28.03
Solarna lanterna Kala
-5 %
Solarna lanterna iz nerjavečega jekla in stekla z motivom kale. Lanterna se napaja s pomočjo sonca in gori tudi do 1000 dni. Ogrodje je kovinsko, obdaja ga steklo, ki ga krasi posvetilni simbol križa z vrtnicami. Lanterna je odporna na vse vremenske vplive in pogoje. Je ekološka, varčna in traj..
€28.49 €29.99
Brez DDV:€23.35
Solarna lanterna Križ Solarna lanterna Križ
4 - 7 dni
Solarna lanterna iz nerjavečega jekla in stekla z motivom križa in vrtnic. Lanterna se napaja s pomočjo sonca in gori tudi do 1000 dni. Ogrodje je kovinsko, obdaja ga steklo, ki ga krasi posvetilni simbol križa z vrtnicami. Lanterna je odporna na vse vremenske vplive in pogoje. Je ekološka, var..
€29.99
Brez DDV:€24.58
Solarna lanterna Rdeče srce Solarna lanterna Rdeče srce
-5 % 4 - 7 dni
Solarna lanterna iz nerjavečega jekla in stekla z motivom srca. Lanterna se napaja s pomočjo sonca in gori tudi do 1000 dni. Ogrodje je kovinsko, obdaja ga steklo, ki ga krasi posvetilni simbol srca. Lanterna je odporna na vse vremenske vplive in pogoje. Je ekološka, varčna in trajnostna altern..
€28.49 €29.99
Brez DDV:€23.35
Solarna lanterna Srce Solarna lanterna Srce
-5 % 4 - 7 dni
Solarna lanterna iz nerjavečega jekla in stekla z motivom srca. Lanterna se napaja s pomočjo sonca in gori tudi do 1000 dni. Ogrodje je kovinsko, obdaja ga steklo, ki ga krasi posvetilni simbol srca. Lanterna je odporna na vse vremenske vplive in pogoje. Je ekološka, varčna in trajnostna altern..
€28.49 €29.99
Brez DDV:€23.35
Solarna nagrobna lučka 357.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 357.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cm, podstavek Ø: 6 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in iz..
€682.87
Brez DDV:€559.73
Solarna nagrobna lučka 363.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 363.SOSolarna nagrobna lučka v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 26 cm, Š: 15.5 cm, podstavek Ø: 7.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna k..
€728.39
Brez DDV:€597.04
Solarna nagrobna lučka 415.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 415.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 23 cm, Š: 13 cm, podstavek Ø: 8,5 x 8.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in..
€696.98
Brez DDV:€571.30
Solarna nagrobna lučka 447.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 447.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cm, podstavek Ø: 6 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in iz..
€682.13
Brez DDV:€559.13
Solarna nagrobna lučka 621.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 621.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cm, podstavek Ø: 6 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna..
€682.13
Brez DDV:€559.13
Solarna nagrobna lučka 626.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 626.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 24,5 cm, Š: 13 cm, podstavek Ø: 8,5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti i..
€696.98
Brez DDV:€571.30
Solarna nagrobna lučka 631.SO
T - talna
montaža
Solarna nagrobna lučka 631.SOSolarna nagrobna lučka v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  25 cm, Š: 13 cm, podstavek: 8,5x8,5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in iz..
€696.98
Brez DDV:€571.30
Prikazujem 1 od 12 do 17 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.