Meni
Vaša košarica

Calice

Calice
Calice
Linija Calice zajema 10 nagrobnih dodatkov iz medenine. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Nagrobna lučka Calice 670
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.5 cm, Š: 11 cm, podstavek Ø: 5.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih..
€201.74
Brez DDV:€165.36
Nagrobna lučka Calice 673
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Calice 673Nagrobna lučka linije  Calice v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20 cm, Š: 13 cm, podstavek Ø: 6 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti..
€348.28
Brez DDV:€285.47
Nagrobna lučka Calice 723
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.5 cm, Š: 11 cm, podstavek Ø: 5.5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgole..
€201.74
Brez DDV:€165.36
Nagrobna lučka Calice 726
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Calice 726Nagrobna lučka linije  Calice v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19,5 cm, Š: 13 cm, D: 11,5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in iz..
€343.65
Brez DDV:€281.68
Nagrobna lučka Calice 966
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Calice v  Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm, Š: 15 cm, podstavek Ø: 7.5x6.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgolet..
€421.26
Brez DDV:€345.30
Nagrobna vaza Calice 671
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Calice 671 Nagrobna vaza linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.5 cm, Š: 12.5 cmMontažaStenska (P) / Talna (T)Pil..
€306.77
Brez DDV:€251.45
Nagrobna vaza Calice 672
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Calice 672 Nagrobna vaza linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.5 cm, Š: 12.5 cmMontažaStenska (P) / Talna (T)Pil..
€371.79
Brez DDV:€304.75
Nagrobna vaza Calice 724
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Calice 724 Nagrobna vaza linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 12.5 cm D: 11,5 cmMontažaStenska (P) Pilla izde..
€294.18
Brez DDV:€241.13
Nagrobna vaza calice 725
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza calice 725 Nagrobna vaza linije Calice v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19,5 cm, Š: 17 cm, D: 11 cmMontažaStenska (P)Pilla i..
€371.79
Brez DDV:€304.75
Nagrobni križ Calice 1344
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Calice v  Pilla  zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15cm, Š: 8 cmV: 20 cm, Š: 11 cmV: 26.5 cm, Š: 14.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izje..
€57.25
Brez DDV:€46.92
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.