Meni
Vaša košarica

Aplikacijske stenske lučke

Aplikacijske stenske lučke
Aplikacijske stenske lučke

Lučke za žarni zid

Nagrobna lučka Euro 1069.A Nagrobna lučka Euro 1069.A
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloProzorno C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Stenska nagrobna lučka Euro 1069.B Stenska nagrobna lučka Euro 1069.B
P - stenska
montaža
Stenska nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo s satenastim steklom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloMotno / Stenasto C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plo..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.A Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.A
P - stenska
montaža
Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.AStenska Nagrobna lučka linije Gemma v Pilla zaključku. Na voljo s prozornim steklom. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloProzorno C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnost..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.B Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.B
P - stenska
montaža
Novo
Stenska nagrobna lučka Gemma 1067.BStenska Nagrobna lučka linije Gemma v Pilla zaključku. Na voljo z mlečnim steklom. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloMlečno / satenasto C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka na..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Stenska nagrobna lučka Master 1068.A Stenska nagrobna lučka Master 1068.A
P - stenska
montaža
Stenska Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo s prozornim steklom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloProzorno C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod ..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Stenska nagrobna lučka Master 1068.B Stenska nagrobna lučka Master 1068.B
P - stenska
montaža
Novo
Stenska Nagrobna lučka linije Master v Pilla zaključku. Na voljo z mlečnim steklom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloMlečno P51Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolg..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.