Meni
Vaša košarica

Triglifo

Triglifo
Triglifo
Ta eleganten nagrobni komplet iz medenine vključuje svetilko, vazo, križ in lučko, od katerih ima vsak osupljiv triglif. Ti izdelki so ročno izdelani iz najboljših medeninastih materialov in so zasnovani samo za pritrditev na steno. Svetilka zagotavlja topel in prijeten sijaj, medtem ko vaza, križ in lučka služijo kot lepi in pomembni načini za počastitev vaše ljubljene osebe. Dizajn triglifa, ki ga je navdihnila starogrška arhitektura, tem že tako osupljivim kosom doda pridih elegance in prefinjenosti. Triglif je štirikoten arhitekturni element, ki štrli iz površine in ima navpične utore. Običajno se je uporabljal v dorskih frizih, ki so se izmenjevali z metopami in je bil lahko izdelan iz terakote ali kamna.
Nagrobna lučka Triglifo 955
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Triglifo 955Nagrobna lučka linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  21 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvalit..
€176.33
Brez DDV:€144.53
Nagrobna lučka Triglifo 964
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Triglifo 964Nagrobna lučka linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvalit..
€341.86
Brez DDV:€280.21
Nagrobna vaza Triglifo 823
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Triglifo 823Nagrobna vaza linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 8.5 cm, Š: 22 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so..
€265.49
Brez DDV:€217.62
Nagrobna vaza Triglifo 829
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Triglifo 829Nagrobna vaza linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 23 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so ..
€243.05
Brez DDV:€199.22
Nagrobni križ Triglifo 1336
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Triglifo v  Pilla  zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 11 cm, Š: 6 cmV: 15 cm, Š: 8 cmV: 20 cm, Š: 10.5 cmV: 26 cm, Š: 24 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natanč..
€41.22
Brez DDV:€33.79
Nagrobni okvir (kvadratni) Triglifo 206
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€97.05
Brez DDV:€79.55
Nagrobni okvir (ovalni) Triglifo 205
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Triglifo v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in ..
€97.05
Brez DDV:€79.55
Prikazujem 1 od 7 do 7 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.