Meni
Vaša košarica

Gemma Reale

Gemma Reale
Gemma Reale
Linija Gemma Reale zajema 20+ nagrobnih dodatkov iz medenine. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Nagrobna lučka Gemma Reale 2032
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19.1 cm, Š: 8.9  cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletni..
€258.30
Brez DDV:€211.72
Nagrobna lučka Gemma Reale 2032.MC
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaDimenzijeV: 19.1 cm, Š: 8.9 cm, podstavek: 9.4 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in i..
€285.77
Brez DDV:€234.24
Nagrobna lučka Gemma Reale 2033
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19.1 cm, Š: 8.9  cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih iz..
€258.30
Brez DDV:€211.72
Nagrobna lučka Gemma Reale 2033.MC
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaDimenzijeV: 19.1 cm, Š: 8.9 cm, podstavek Ø: 6 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in ..
€285.77
Brez DDV:€234.24
Nagrobna lučka Gemma Reale 2043
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  14 cm, Š: 6.5 cm, Ø 4.5 cmMontaža Talna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod ..
€170.33
Brez DDV:€139.61
Nagrobna lučka Gemma Reale 2043.MC
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 6.5 cm, Ø 4.5 cmMontaža Talna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kv..
€184.86
Brez DDV:€151.52
Nagrobna lučka Gemma Reale 2044
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  14 cm, Š: 6.5 cm D: 7 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolg..
€170.33
Brez DDV:€139.61
Nagrobna lučka Gemma Reale 2044.MC
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 6.5 cm D: 7 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta s..
€184.86
Brez DDV:€151.52
Nagrobna vaza Gemma Reale 2030
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Gemma Reale 2030Nagrobna vaza linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.3 cm, Š: 11.5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdel..
€338.80
Brez DDV:€277.71
Nagrobna vaza Gemma Reale 2030.MC
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Gemma Reale 2030.MCNagrobna vaza linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.3 cm, Š: 11.5 cm, po..
€388.44
Brez DDV:€318.39
Nagrobna vaza Gemma Reale 2031
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gemma Reale 2031Nagrobna vaza linije Gemma Reale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.3 cm, Š: 11.5 cm, D: 6.7 cmMontažaTalna (T)Pill..
€338.80
Brez DDV:€277.71
Nagrobna vaza Gemma Reale 2031.MC
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gemma Reale 2031.MCNagrobna vaza linije Gemma Reale v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.3 cm, Š: 11.5 cm, pods..
€388.44
Brez DDV:€318.39
Prikazujem 1 od 12 do 26 (3 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.