Meni
Vaša košarica

Gradini

Gradini
Gradini
Linija Gradini zajema 24 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Nagrobna lučka  Gradini 631
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Gradini 631Nagrobna lučka linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  25 cm, Š: 13 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod..
€412.83
Brez DDV:€338.39
Nagrobna lučka  Gradini 655
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gradini v  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  24.5 cm, Š: 18 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj naj..
€228.81
Brez DDV:€187.55
Nagrobna lučka  Gradini 662
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Gradini 662Nagrobna lučka linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  22,5 cm, Š: 11,5 cm, podstavek 7,5x7,5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in..
€342.27
Brez DDV:€280.55
Nagrobna lučka  Gradini 722
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Gradini 722Nagrobna lučka linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  22,5 cm, Š: 11,5 cm, podstavek 12,5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti i..
€342.27
Brez DDV:€280.55
Nagrobna lučka Gradini 657
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gradini v  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  23.5 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj naj..
€218.09
Brez DDV:€178.76
Nagrobna lučka Gradini 658
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gradini v  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19.5 cm, Š: 11 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljši..
€176.33
Brez DDV:€144.53
Nagrobna lučka Gradini 667
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gradini v  zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  24.5 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj n..
€366.02
Brez DDV:€300.01
Nagrobna lučka Gradini 719
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Gradini v  zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19.5 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolg..
€176.33
Brez DDV:€144.53
Nagrobna potopna lučka Gradini 664
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 664Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo z bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra)DimenzijeV: 12 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surov..
€555.58
Brez DDV:€455.40
Nagrobna potopna vaza Gradini 554
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gradini 554Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 23 cm, Š: 38 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti..
€1,224.75
Brez DDV:€1,003.89
Nagrobna potopna vaza Gradini 656
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 656Nagrobna potopna Nagrobna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeV: 7 cm, Š: 18 cmMontažaTalna (T..
€167.14
Brez DDV:€137.00
Nagrobna potopna vaza Gradini 663
I - potopna
Potopna Nagrobna vaza Gradini 663Nagrobna potopna vaza linije Gradini v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl) / Baker (ra)DimenzijeV: 12 cm, Š: 18.5 cmMontažaTalna (T)Pilla..
€518.63
Brez DDV:€425.11
Prikazujem 1 od 12 do 24 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.