Meni
Vaša košarica

Tazza

Tazza
Tazza
Linija Tazza zajema 8 nagrobnih dodatkov. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.
Nagrobna lučka Tazza 400
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  14 cm, Š: 6.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbol..
€94.20
Brez DDV:€77.21
Nagrobna lučka Tazza 507
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20 cm, Š: 14.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€145.96
Brez DDV:€119.64
Nagrobna vaza Tazza 441
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Tazza 441Nagrobna vaza linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPilla MaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 9.2 cm, Š: 14.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnos..
€158.85
Brez DDV:€130.20
Nagrobna vaza Tazza 508
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Tazza 508Nagrobna vaza linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPiilaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 18 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni ..
€213.81
Brez DDV:€175.26
Nagrobna vaza Tazza 579
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Tazza 579Nagrobna vaza linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 12.8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in iz..
€182.12
Brez DDV:€149.27
Nagrobni križ Tazza 1330
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15  cm, Š: 8.4 cmV: 20  cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod do..
€64.67
Brez DDV:€53.01
Nagrobni okvir (kvadratni) Tazza 196
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 10 cm, Š: 8 cmV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 10 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najbol..
€46.40
Brez DDV:€38.04
Nagrobni okvir (ovalni) Tazza 195
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Tazza v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 8 cm, Š: 6 cmV: 9 cm, Š: 7 cmV: 10 cm, Š: 8 cmV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz..
€41.33
Brez DDV:€33.88
Prikazujem 1 od 8 do 8 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.