Meni
Vaša košarica

Stenske vaze

Stenske vaze
Stenske vaze
Stenske vaze
Nagrobna vaza  Baviera 324
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza  Baviera 324Nagrobna vaza linije Baviera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.3 cm, Š: 16.7 cmMontažaStenska (P..
€213.14
Brez DDV:€174.70
Nagrobna vaza  Calla 1046
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Calla 1046Nagrobna vaza linije Calla  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 6.9 cm, podstavek: 8.7 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najbo..
€237.62
Brez DDV:€194.77
Nagrobna vaza  Calla 1070
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Calla 1070Nagrobna vaza linije Calla  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cm, podstavek: 13 cmMontažaStenska (..
€312.33
Brez DDV:€256.01
Nagrobna vaza  Calla 1070.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Calla 1070.DNagrobna vaza linije Calla v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cm, podstavek: 13 cmMontažaStenska (P)Pilla i..
€339.54
Brez DDV:€278.31
Nagrobna vaza  Calla 1074
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Calla 1074Nagrobna vaza linije Calla  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 17.5 cm, Š: 15 cm, podstavek: 11 cmMontažaStenska..
€359.86
Brez DDV:€294.97
Nagrobna vaza  Eko e Cilindro 316.FP.BE
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza  Eko e Cilindro 316.FP.BENagrobna vaza linije Eko e Cilindro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložek-DimenzijeV: 19.5 cm, Š: 9.8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in i..
€140.81
Brez DDV:€115.42
Nagrobna vaza  Eko e Cilindro 316.FP.BI
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza  Eko e Cilindro 316.FP.BINagrobna vaza linije Eko e Cilindro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložek-DimenzijeV: 19.5 cm, Š: 9.8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in i..
€140.81
Brez DDV:€115.42
Nagrobna vaza  Rosae 1170.D
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Rosae  1170.DNagrobna vaza linije Rosae v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cm, podstavek: 13 cmMontažaStenska (P)P..
€326.48
Brez DDV:€267.61
Nagrobna vaza  Rosae 1170.D.MC
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Rosae 1170.D.MCNagrobna vaza linije Rosae v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cm, podstavek: ..
€448.10
Brez DDV:€367.30
Nagrobna vaza Aureola 349
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Aureola 349Nagrobna vaza linije Aureola v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 13  cmMontažaStenska (P) Pilla izdelk..
€366.61
Brez DDV:€300.50
Nagrobna vaza Aureola 349.MC
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Aureola 349.MCNagrobna vaza linije Aureola v Marmital Carrara zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaMarmital CarraraMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 13  cmMontažaSten..
€385.07
Brez DDV:€315.63
Nagrobna vaza Aureola 359
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Aureola 359Nagrobna vaza linije Aureola v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 15 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejen..
€432.04
Brez DDV:€354.13
Prikazujem 1 od 12 do 119 (10 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.