Meni
Vaša košarica

Floreale

Floreale
Floreale
Naš eleganten komplet medeninastih nagrobnih dodatkov Floreale vključuje votivno svetilko, okvir za slike in ročno izdelane črke s čudovitim cvetličnim motivom. Ti izdelki so narejeni iz najboljših materialov in imajo brezčasen medeninast zaključek. Pozornost do detajlov v teh kosih je resnično neprimerljiva, saj je vsaka črka ročno izdelana in okrašena z nežnim cvetličnim motivom. Te nagrobne vaze in dodatki bodo vsakemu spomeniku dodali lep in pomenljiv pridih.
Nagrobna lučka Floreale 892
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Floreale 892Nagrobna lučka linije Floreale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.3 cm, Š: 8.5  cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvalit..
€239.18
Brez DDV:€196.05
Nagrobna lučka Floreale 892.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaDimenzijeV:  20.3 cm, Š: 8.5 cmMontažaStenska (T) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod do..
€275.03
Brez DDV:€225.44
Nagrobna lučka Floreale 893
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Primavera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.3 cm, Š: 8.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€239.18
Brez DDV:€196.05
Nagrobna lučka Floreale 893.VP
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaDimenzijeV: 20.3 cm, Š: 8.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuše..
€275.03
Brez DDV:€225.44
Nagrobna vaza Floreale 879
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floreale 879Nagrobna vaza linije  Floreale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 31cm, Š: 15.3 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki ..
€721.11
Brez DDV:€591.07
Nagrobna vaza Floreale 879.VP
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floreale 879.VPNagrobna vaza linije  Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 31cm, Š: 15.3 cmMontažaTalna..
€759.08
Brez DDV:€622.20
Nagrobna vaza Floreale 890
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floreale 890Nagrobna vaza linije  Floreale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.4 cm, Š: 11.5 cmMontažaStenska (P)Pilla i..
€400.55
Brez DDV:€328.32
Nagrobna vaza Floreale 890.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floreale 890.VPNagrobna vaza linije  Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.4 cm, Š: 11.5 cmMontaža..
€460.69
Brez DDV:€377.61
Nagrobna vaza Floreale 891
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floreale 891Nagrobna vaza linije  Floreale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.4 cm, Š: 11.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdel..
€400.55
Brez DDV:€328.32
Nagrobna vaza Floreale 891.VP
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floreale 891.VPNagrobna vaza linije  Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19.4 cm, Š: 11.5 cmMontažaTa..
€460.69
Brez DDV:€377.61
Nagrobna vaza Floreale 894
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floreale 894Nagrobna vaza linije  Floreale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.4 cm, Š: 15.3 cmMontažaStenska (P) Pilla izdel..
€466.40
Brez DDV:€382.29
Nagrobna vaza Floreale 894.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floreale  894.VPNagrobna vaza linije  Floreale v Verde Pompeiano zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaVerde PompeianoMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.4 cm, Š: 15.3 cmMontaž..
€536.35
Brez DDV:€439.63
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.