Meni
Vaša košarica

Euro

Euro
Euro
Linija Euro zajema 19 nagrobnih dodatkov iz medenine. V njej boste našli nagrobne lučke, nagrobne vaze, nagrobni križ in okvir za sliko.Preberi več o ponudbi na spodnji povezavi:

3-delni set Euro + Fotokeramika BREZPLAČNO!

Kombinacija lučke, vaze in okvirja Euro 174.B.DX
P - stenska
montaža
Kombinacija lučke, vaze in okvirja iz medenine linije Euro v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo v desni smeri.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 37 cm, Š: 35 cmMontažaStenska (P) SmerDesno (D)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka nat..
€1,378.60
Brez DDV:€1,130.00
Nagrobna lučka  Euro 482 Nagrobna lučka  Euro 482
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Euro 482Nagrobna lučka linije  Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 10 cm, podstavek: 8.5 x 8.5 cmV: 25.5 cm, Š: 13.2 cm, podstavek: 8.5 x 8.5 cmV: 27.5 cm, Š: 14.5 cm, podstavek: 8.6 x ..
€265.37
Brez DDV:€217.52
Nagrobna lučka Euro 1069.A Nagrobna lučka Euro 1069.A
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P) StekloProzorno C35Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€250.38
Brez DDV:€205.23
Nagrobna lučka Euro 344
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko  montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 13 cm, Š: 6 cm, D: 6.4 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušen..
€87.21
Brez DDV:€71.48
Nagrobna lučka Euro 344.AN
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Euro v Anticato zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaAnticato MaterialMedeninaDimenzijeV: 13 cm, Š: 6 cm, D: 6.4 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuše..
€104.68
Brez DDV:€85.80
Nagrobna lučka Euro 372
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cm, D: 9 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbol..
€154.83
Brez DDV:€126.91
Nagrobna lučka Euro 372.AN
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Anticato zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaAnticato MaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cm, D: 9 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbo..
€185.86
Brez DDV:€152.34
Nagrobna lučka Euro 373
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanskih r..
€154.83
Brez DDV:€126.91
Nagrobna lučka Euro 373.AN
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Anticato zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaAnticato MaterialMedeninaDimenzijeV: 18 cm, Š: 8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italija..
€185.86
Brez DDV:€152.34
Nagrobna lučka Euro 377
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 22.6 cm, Š: 10 cmMontaža Talna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€184.33
Brez DDV:€151.09
Nagrobna lučka Euro 482.19.P
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Euro 482.19.PNagrobna lučka linije  Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19 cm, Š: 10 cm, D: 10.5 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti i..
€279.87
Brez DDV:€229.41
Nagrobna vaza Euro 346
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Euro 346Nagrobna vaza linije Euro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo s plastičnim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 6.9 cm, Podstavek: 7.2 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Vis..
€109.01
Brez DDV:€89.36
Prikazujem 1 od 12 do 31 (3 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.