Meni
Vaša košarica

Orione

Orione
Orione
Naš eleganten nagrobni komplet vključuje votivno svetilko in vazo iz nerjavečega jekla, ki sta na voljo v treh različnih različicah, ki ustrezajo vašim potrebam. Ti izdelki so narejeni iz najboljših materialov in imajo eleganten in sodoben zaključek. Votivna svetilka daje topel in prijeten sijaj, medtem ko vaza služi kot lep in pomenljiv način za počastitev vaše ljubljene osebe. Izbirajte med tremi različnimi možnostmi izdelkov in poiščite popolno prileganje svojemu spomeniku.
Nagrobna lučka Orione 3332
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaSijaj - poliranoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 9,3 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančn..
€230.81
Brez DDV:€189.19
Nagrobna lučka Orione 3332.AD
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaSijaj - polirano / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 9,3 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Vi..
€248.47
Brez DDV:€203.66
Nagrobna lučka Orione 3332.S
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBrušenoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 9,3 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in i..
€223.98
Brez DDV:€183.59
Nagrobna lučka Orione 3332.S.AD
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBrušeno / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 9,3 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka nata..
€237.62
Brez DDV:€194.77
Nagrobna lučka Orione 3333
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaSijaj - poliranoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 3,8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti..
€230.81
Brez DDV:€189.19
Nagrobna lučka Orione 3333.AD
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaSijaj - polirano / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 3,8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka..
€248.47
Brez DDV:€203.66
Nagrobna lučka Orione 3333.S
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaBrušenoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 3,8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjem..
€223.98
Brez DDV:€183.59
Nagrobna lučka Orione 3333.S.AD
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaBrušeno / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 19,7 cm, Š: 8,8 cm, podstavek: 3,8 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančno..
€237.62
Brez DDV:€194.77
Nagrobna lučka Orione 3336
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaSijaj - poliranoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 14 cm, Š: 6,3 cm, podstavek: 6,8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnos..
€186.74
Brez DDV:€153.07
Nagrobna lučka Orione 3336.AD
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaSijaj - polirano / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 14 cm, Š: 6,3 cm, podstavek: 6,8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Viso..
€201.68
Brez DDV:€165.31
Nagrobna lučka Orione 3336.S
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBrušenoMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 14 cm, Š: 6,3 cm, podstavek: 6,8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izj..
€181.28
Brez DDV:€148.59
Nagrobna lučka Orione 3336.S.AD
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Orione iz nerjavečega jekla (Inox). Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBrušeno / Zlati robMaterialNerjaveče jeklo (Inox)Vložek-DimenzijeV: 14 cm, Š: 6,3 cm, podstavek: 6,8 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natanč..
€192.80
Brez DDV:€158.03
Prikazujem 1 od 12 do 32 (3 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.