Meni
Vaša košarica

Alloro

Alloro
Alloro
Ta eleganten nagrobni komplet vključuje votivno svetilko, vazo, križ in nagrobno lučko, vsako pa krasijo čudoviti ročno izdelani okraski iz lovorovih listov. Ti izdelki so narejeni iz najboljših materialov in imajo brezčasen in prefinjen dizajn. Votivna svetilka zagotavlja topel in prijeten sijaj, medtem ko vaza, križ in lučka služijo kot lepi in pomembni načini za počastitev vaše ljubljene osebe. Ročno izdelani okraski iz lovorovih listov tem že tako osupljivim kosom dodajo pridih elegance in prefinjenosti.
Nagrobna lučka Alloro 882
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  20 cm, Š: 10 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj naj..
€482.93
Brez DDV:€395.84
Nagrobna lučka Alloro 883
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših it..
€482.93
Brez DDV:€395.84
Nagrobna lučka Alloro 896
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Alloro 896Nagrobna lučka linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plo..
€436.34
Brez DDV:€357.66
Nagrobna lučka Alloro 897
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Alloro 897Nagrobna lučka linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod do..
€436.34
Brez DDV:€357.66
Nagrobna vaza Alloro 880
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Alloro 880Nagrobna vaza linije  Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki s..
€553.37
Brez DDV:€453.58
Nagrobna vaza Alloro 881
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Alloro 881Nagrobna vaza linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko ali talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20 cm, Š: 13 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki..
€553.37
Brez DDV:€453.58
Nagrobna vaza Alloro 884
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Alloro 884Nagrobna vaza linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 16 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so nare..
€668.73
Brez DDV:€548.14
Nagrobna vaza Alloro 885
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Alloro 885Nagrobna vaza linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 19 cm, Š: 16 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni..
€668.73
Brez DDV:€548.14
Nagrobni križ Alloro 1305
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15 cm, Š: 8.4 cmV: 20 cm, Š: 11 cmV: 26  cm, Š: 14 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemn..
€142.51
Brez DDV:€116.81
Nagrobni okvir (kvadratni) Alloro 212
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 10 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin..
€137.03
Brez DDV:€112.32
Nagrobni okvir (ovalni) Alloro 211
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Alloro v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 11 cmV: 18 cm, Š: 13 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti ..
€130.56
Brez DDV:€107.01
Prikazujem 1 od 11 do 11 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.