Meni
Vaša košarica

Charme

Charme
Charme
Linija Charme je preprosta a elegantna. Komplet nagrobnih vaz Charme vključuje medeninasto lučko, križ in druge dodatke. Ti izdelki so skrbno izdelani, pri čemer je vsak kos ročno poliran do popolnosti. Medeninast material daje klasičen in brezčasen videz, ročno polirana končna obdelava pa doda pridih prefinjenosti. Te nagrobne vaze in dodatki bodo vsakemu spomeniku dodali dostojanstven in spoštljiv pridih.
Nagrobna lučka Charme 1102
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 8.9 cmMontažaStenska (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najbolj..
€183.20
Brez DDV:€150.17
Nagrobna lučka Charme 1103
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 19 cm, Š: 8.9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših ..
€183.20
Brez DDV:€150.17
Nagrobna lučka Charme 1114
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Charme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 6.5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših it..
€102.32
Brez DDV:€83.87
Nagrobna lučka Charme 1115
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Charme v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14 cm, Š: 6.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italij..
€102.32
Brez DDV:€83.87
Nagrobna vaza Charme 1100
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Charme 1100Nagrobna vaza linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.2 cm, Š: 11.9 cmMontažaStenska (P) Pill..
€247.75
Brez DDV:€203.08
Nagrobna vaza Charme 1101
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Charme 1101Nagrobna vaza linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 20.2 cm, Š: 11.9 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki ..
€247.75
Brez DDV:€203.08
Nagrobna vaza Charme 1104
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Charme 1104Nagrobna vaza linije Charme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.5 cm, Š: 16.4 cmMontažaStenska (P) Pilla izde..
€283.82
Brez DDV:€232.64
Nagrobna vaza Charme 1105
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Charme 1105Nagrobna vaza linije Charme v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 18.5 cm, Š: 16.4 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni..
€283.82
Brez DDV:€232.64
Nagrobna vaza Charme 1112
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Charme 1112Nagrobna vaza linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 7.5 cmMontažaStenska (P)Pilla izdelki..
€131.58
Brez DDV:€107.85
Nagrobna vaza Charme 1113
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Charme 1113Nagrobna vaza linije Charme  v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaVložekBaker (ra) / Plastika (pl)DimenzijeV: 13 cm, Š: 7.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so ..
€131.58
Brez DDV:€107.85
Nagrobni križ Charme 1204
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Charme v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15 cm, Š: 8.6 cmV: 20 cm Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so..
€67.95
Brez DDV:€55.69
Nagrobni okvir (kvadratni) Charme 272
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Charme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 10 cm, Š: 8 cmV: 12 cm, Š: 9 cmV: 15 cm, Š: 10 cmV: 15 cm, Š: 11 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Viso..
€52.12
Brez DDV:€42.72
Prikazujem 1 od 12 do 12 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.