Meni
Vaša košarica

Novice RSS vir

15 May Zbirka neverjetnih in nenavadnih pokopališč sveta (v sliki)
Ana 0 1153
V tem članku so predstavljene slike edinstvenih pokopališč z vsega sveta. Namen kompilacije je prikazati različne oblike in sloge pokopališč, ki presegajo priljubljeni viktorijanski slog. Pokopališča odražajo pogled družbe na življenje in smrt, zaradi česar so več kot le turistična atrakcija. Tudi e..
27 Apr Posebne ponudbe – kompleti za žarni zid
Ana 0 1172
Z veseljem objavljamo našo najnovejšo posebno ponudbo kompletov nagrobnih vaz in lučk, ki so primerne za žarni zid. Naša posebna ponudba je odlična priložnost, da svoje najdražje počastite z lepimi in pomenljivimi izdelki, hkrati pa uživate v izjemnih popustih od 25% do 50% na drugi ali tretji izdel..
06 Mar STICK  - Samolepilne črke in aplikacije za nagrobne spomenike
Ana 2 3614
Izguba ljubljene osebe ni nikoli lahka, postopek izbire nagrobnika ali spominske plošče pa je lahko dokaj težaven in je v veliki meri odvisen od našega finančnega statusa. Ko je nagrobnik enkrat postavljen, nimamo več veliko izbire glede napisov ali dodatkov na njem. In kaj narediti, če želimo sami ..
21 May Kaj predstavlja kipec angelčka na nagrobnem spomeniku?
Ana 0 3028
Angeli kot taki, simbolično predstavljajo povezavo med nebom in zemljo, pa tudi moč, mir, vero, zaščito in lepoto. Lahko pomagajo družinam ali posameznikom, da se po izgubi počutijo pomirjeno, saj vedo, da so njihovi ljubljeni za vedno zaščiteni.V vsaki obliki pogrebne umetnosti angeli izražajo veli..
18 May EKO solarne lanterne
Ana 0 2141
Tokrat vam na vesnicposmin.si predstavljamo inovativno rešitev, ki je lahko odlična dekoracija za vsak grob. EKO solarne lanterne VestinaEko solarne lanterne so odličen slovenski proizvod. So ekološke in varčne in so trajnostna alternativa običajnim svečam, ter poleg svoje kakovosti predstavlja tudi..
08 May Nove možnosti plačevanja s kripto valutami
Ana 0 1390
Z veseljem vas obveščamo, da smo naš plačilni sistem nadgradili. Sedaj omogočamo plačevanje tudi s kripto valutami. Plačevanje je možno z naslednjimi kripto valutami:- Bitcoin (BTC)- Ethereum (ETH)- Cronos (CRO)- USD Coin (USDC)- True USD (TUSD)- True AUD (TAUD)- True CAD (TCAD)- True CAD (TGBP) Kak..
07 Feb LEGO krematorij: kako otrokom skozi igro predstaviti smrt in izgubo bližnjega
Ana 1 2021
Otroci včasih ne morejo dojeti samega pojma smrti, zato so lahko nekoliko bolj prizadeti zaradi procesa izgube ljubljene osebe, saj je smrt dokaj nerodna tema celo za odraslega. Vendar pa njihovi radovedni in neobsojajoči umi, ki jih ne prizadene stigma, ki smo jo kot družba zgradili okoli tega vpra..
02 Feb Najlepša pokopališča na svetu [izbor 10 najlepših]
Ana 0 2097
Ta pokopališča po vsem svetu so dom bleščeče arhitekture, dih jemajočih razgledov in ganljivih spomenikov mrtvim. Kot grobišča, pokopališča niso vedno povezana z lepoto. Toda ta pokopališča presegajo svojo vlogo preprostega pokopališča. So namreč tudi kraji za ogled zgodovinske arhitekture, verskega..
02 Feb Poetree – žara in nagrobni spomenik hkrati
Ana 0 1618
»Eko-pogreb« ali »zeleni pokop« je v zadnjih nekaj letih naraščajoči trend. Poetree, najnovejši izum francoske industrijske oblikovalke Margauxa Ruyanta, je dobrodošel dodatek k številnim možnostim ob koncu življenja. Od podvodnega Neptunovega spominskega grebena do pokopališča Fernwood Green v doli..
01 Feb Organski grobovi, ki spremenijo telesa v drevesa
Ana 0 1167
Kadar se med pogovorom pojavi beseda pogreb je prva misel seveda žalost. Zraven krste, žare, nagrobnega spomenika oz. pokopališča so to povsem običajne stvari, ki so povezane s smrtjo in posmrtnimi postopki. Podjetje Capsula Mundi se je zadeve lotilo malo drugače. Capsula Mundi  eksperimentira z edi..
31 Jan Žarni zid - nagrobna oprema
Ana 0 1191
Velika izbira nagrobne oprema za žarni zid ali kolumbarij. Na voljo več kot 200 različnih artiklov iz različnih materialov (medenina, porcelan, nerjaveče jeklo). Možne so barvne kombinacije in personalizacija nagrobne opreme. Nagrobne lučke in nagrobne vaze za vertikalno montažo. Več lahko preverite..
20 Jan Novi Pilla 2021 katalog
Ana 0 1348
In smo ga dočakali! Novi PILLA 2021 katalog je sedaj na voljo tudi v elektronski obliki. Najdete ga na spodnji povezavi (ali kliknite na sliko)  Katalog 2021 (Eng) (pdf En) ..
Prikazujem 1 od 12 do 19 (2 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.