Meni
Vaša košarica

Nagrobne lučke

Nagrobne lučke
Nagrobne lučke

Nagrobne lučke iz medenine, porcelana, aluminija, nerjavečega jekla in brona

V naši ponudbi je resnično velika izbira nagrobnih lučk, ki so narejene iz medenine, brona, porcelana ali nerjavečega jekla. Linije izdelkov imajo razvrščene svetilke glede na montažo oz. možnost uporabe. Lahko jih pritrdite na tla ali na steno.

Razvrščene so tudi po velikosti, glede na njihovo rabo; torej ali so to lučke za grob ali pa za žarni zid.

Večina lučk ima različne velikosti, zato izbirajte pozorno. Če za izdelek ni navedenih dovolj podatkov, ki bi vam pomagali pri izbiri se lahko vedno obrnete na nas.

Nagrobne lučke, ki se pritrdijo na steno imajo zadaj nosilec, skozi katerega se lahko z enim ali dvema vijakoma pritrdijo na steno. Lučke, ki so namenjene talni montaži imajo na dnu prostor za vijak.

Nekatere nagrobne lučke, ki imajo na vrhu stekleno plamenico imajo možnost menjave le te. Tako lahko prilagodite lučko vašemu okusu.

Nagrobne lučke boste našli razporejene po:

- velikosti

- vrsti montaže (tla, stena)

- materialu

- in tipu (baterijska, za sveče, solarna,..)

Določene nagrobne lučke je mogoče dobiti v različnih barvah ali zaključnih (pilla zaključek je barva medenine), kakor tudi z različnimi dodatki (rožice, tulipani, vrtnice,...).  Nekatere lučke lahko prilagodimo vašim posebnim željam, zato ne odlašajte z vprašanji.

Nagrobne lučke so narejene iz naslednjih materialov:

- medenina

- bron

- aluminij

- nerjaveče jeklo

- porcelan

- steklo

Določene nagrobne lučke je mogoče dobiti v različnih barvah ali zaključnih (pilla zaključek je barva medenine), kakor tudi z različnimi dodatki (rožice, tulipani, vrtnice,...).  Nekatere lučke lahko prilagodimo vašim posebnim željam, zato ne odlašajte z vprašanji.

Vsi nagrobni lučke so zaščitene s posebno prevleko, ki zagotavlja odpornost na vse vremenske vplive.

Nagrobna lučka Conica 693
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Conica 693 Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  26  cm, Š: 15.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so ..
€424.29
Brez DDV:€347.78
Nagrobna lučka Conica 694
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Conica v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 25 cm, Š: 12 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijansk..
€218.09
Brez DDV:€178.76
Nagrobna lučka Diagonale 627
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Diagonale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 24 cm, Š: 11.5 cm, podstavek Ø: 6.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih i..
€230.31
Brez DDV:€188.78
Nagrobna lučka Diagonale 630
T - talna
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Diagonale v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14.3 cm, Š: 7.2 cm, podstavek Ø: 4.5 cmMontažaTalna (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih ..
€104.51
Brez DDV:€85.66
Nagrobna lučka Diagonale 710
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Diagonale v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 14.3 cm, Š: 7.2 cm, D: 6.7 cmMontažaStenska (P) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€97.47
Brez DDV:€79.89
Nagrobna lučka Diana 525
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€426.60
Brez DDV:€349.67
Nagrobna lučka Diana 525.VP
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Verde Pompeiano  zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaVerde Pompeiano MaterialMedeninaDimenzijeV:  21 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletni..
€468.26
Brez DDV:€383.82
Nagrobna lučka Diana 526
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 21 cm, Š: 10.5 cmMontažaStenska (T) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj na..
€426.60
Brez DDV:€349.67
Nagrobna lučka Diana 526.VP
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Diana v Verde Pompeiano  zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaVerde Pompeiano MaterialMedeninaDimenzijeV:  21 cm, Š: 105 cmMontažaStenska (T)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgole..
€468.26
Brez DDV:€383.82
Nagrobna lučka Edera 950
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaStensko (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljš..
€439.35
Brez DDV:€360.12
Nagrobna lučka Edera 950.D
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Edera  v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaStenska (T) Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkuš..
€447.92
Brez DDV:€367.15
Nagrobna lučka Edera 951
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Edera v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10.5 cmMontažaTalna (P)Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših i..
€439.35
Brez DDV:€360.12
Prikazujem 1 od 12 do 332 (28 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.