Meni
Vaša košarica

Plamenica za lanterno - baterijska

Plamenica za lanterno - baterijska
Plamenica za lanterno - baterijska
Plamenica za lanterno - baterijska
Vroče T - talna
montaža
Plamenica za lanterno - baterijska
Plamenica za lanterno - baterijska
Plamenica za lanterno - baterijska
Plamenica za lanterno - baterijska
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: PIL-6822
  • Teža: 0.40kg
  • Dimenzije: 6.00cm x 6.00cm x 12.00cm
  • SKU: 6822
€44.19
Brez DDV: €36.23
Najnižja cena v 30-dneh: €44.19

Razpoložljive možnosti

Plamenica za lanterno - baterijska 9V


Baterijska plamenica za lanterno z rdečo utripajočo lučko. Lahko jo uporabljate le kot vložek v lanterni. Plamenica ni primerena za samostojno uporabo na prostem ali kot samostojna svetilka. Vedno jo uporabljajte le skupaj z nagrobno lanterno.


Plamenica / KristalF1 - steklo
Napajanje9V  (Baterija ni priložena)
Dimenzije

V: 9 cm, Š: 6 cm

Količina v paketu1 kos


Narejeno iz
Osnovni material Steklo / plastika
Napajanje
Baterijsko 9V, baterije niso priložene

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Baterijska svečka za nagrobno lučko gori 12 mesecevBaterijski vložek - svečka za nagrobne lučke.  Gori do 12 mesecev. Baterija je vključena in ni..
€55.19
Brez DDV:€45.24
Baterijska svečka za nagrobno lučkoBaterijski vložek - svečka za nagrobne lučke.  Gori 3-4 mesece. Baterija je zamenjiva. Lahko jo uporabljate le..
€48.26
Brez DDV:€39.56
Baterijska LED svečka za nagrobno lučko gori kot pravi plamenBaterijski vložek - svečka za nagrobne lučke.  Gori do 6 mesecev. Baterija je vključ..
€24.10
Brez DDV:€19.76
Set lučke in baterije za solarno napajanjeSet lučke in baterije za solarno napajanje nagrobnih lučk. Set vsebuje lučko, baterijo in priključni kabel. ..
€148.49
Brez DDV:€121.71
Podaljšek kabla za solarno napajanjeKabel za povezovanje baterije in solarnega modula. Dožina kabla je 1 meter. Podaljšek se lahko uporablja samo za p..
€27.83
Brez DDV:€22.81
Modul za solarno napajanje 80x80 mmSolarni modul za napajanje. Modul se lahko uporablja samo skupaj z izdelkom 6813. TrajanjeneomejenoNapajanjeSo..
€30.92
Brez DDV:€25.35
Modul za solarno napajanje 67x114 mmSolarni modul za napajanje. Modul se lahko uporablja samo skupaj z izdelkom 6813. TrajanjeneomejenoNapajanjeS..
€37.12
Brez DDV:€30.43
Modul za solarno napajanje 127x127 mmSolarni modul za napajanje. Modul se lahko uporablja samo skupaj z izdelkom 6813. TrajanjeneomejenoNapajanje..
€30.92
Brez DDV:€25.35

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.