Meni
Vaša košarica

Nagrobni spomenik Tuplian

Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
Nagrobni spomenik Tuplian
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Rok dobave: do 3 tedne
  • Model: DIV-EG-TULIP-1
  • Teža: 990.00kg
  • Dimenzije: 200.00cm x 100.00cm x 75.00cm
  • SKU: DIV-EG-TULIP-1
€0.00
Brez DDV: €0.00
Najnižja cena v 30-dneh: €0.00

Razpoložljive možnosti

Enojni nagrobni spomenik  dimenzije širina 100 cm x dolžina 200 cm, tip :Tulipan

Ta eleganten nagrobni spomenik v obliki tulipana s prostorom za rože in peskom je narejen iz naravnega kamna granit Impala. 


Osnovni podatki:

Dimenzije:

širina: 100 cm, dolžina 200 cm, višina: 75 cm

Temelj:da / armiran betonski temelj 10x12 cm
Robniki:8x12 cm (4x)
Pokrivna plošča:3 cm (2x) zgornja plošča je polirana, spodnja plošča (brušena/peskana)
Napisna plošča:65x65x6 cm (zadaj polirana)
Zasaditev:da (prostor za pesek / zasaditev) - prostor za pesek/rože je možno spremeniti po želji stranke 
Ornamentika:da (po želji stranke: križ, vrtnica, fotokeramika)
Nagrobna oprema:

vaza: Orione 3331, lučka: Orione 3333

Tipografija:Pošlji povpraševanje - barva po želji stranke (strebrno, zlato, naravna barva kamna)
Dodatno:Ločnica v S obliki iz nerjavečega jelka
Material:naravni kamen Impala, na voljo tudi v drugih barvah oz. vrstah kamna (možne kombinacije). 
Prilagoditve:Spomenik lahko prilagodimo tudi po vaših željah, za več o prilagoditvah nam pošljite povpraševanje.


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.