Meni
Vaša košarica

3D izris nagrobnega spomenika

3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
3D izris nagrobnega spomenika
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: DIV-3D
  • SKU: 3D-Drawing
€99.00
Brez DDV: €81.15
Najnižja cena v 30-dneh: €99.00

Razpoložljive možnosti

Oznake: 3D , nagrobni spomenik
Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji.
Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.

Ni nujno, da je lep spomenik drag.  Z ustvarjalnostjo lahko vedno naredimo nekaj lepega in primernega za relativno majhen proračun. Navsezadnje gre za pravo kombinacijo barve, materiala in oblike. Skupaj s črkami in dodatki naj izžareva lepoto, mir in enotnost.Spomenike postavljamo po vsej Sloveniji. Spomenik oblikujemo v celoti v skladu s pravili in smernicami vašega pokopališča. Montažo izvaja lastna ekipa strokovnjakov.

»S skrbnim poslušanjem želja družine nastane kreativen
in trajnosten dizajn.«

Prav z delom z elementi, oblikami in simboliko, ki imajo osebni pomen za družino, skupaj naredimo poseben nagrobni spomenik.«


Videli ste nekaj, kar vam je bilo všeč
Vključimo značilnosti pokojnika
Vaša ideja
Skupaj oblikujemo čudovit spomenik
Videli ste nekaj, kar vam je všeč. Na internetu ali na pokopališču. Sprejemamo vaše ideje ne glede na vir. 
V kolikor želite lahko na spomenik vključimo tudi določene značilnosti pokojnika. Naj bo slika, napis motiv ali kakšna druga oblika sporočila.
Vaše misli in ideje vključimo v koncept in vam ga predstavimo še preden boste videli v naravi. Ob poslušanju zgodb o pokojniku in vaših željah skupaj pridemo do rezultata.
Pri oblikovanju nagrobnika vedno upoštevamo tudi vaš proračun. Prav tako bomo upoštevali tudi vaše zahteve in skladnost s pokopališkim redom pokopališča na katerem želite imeti spomenik.

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.