Meni
Vaša košarica

Nagrobni spomeniki

Nagrobni spomeniki
Nagrobni spomeniki
Nagrobni spomeniki
Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji.Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.Ni nujno, da je lep spo..
€99.00 - €150.00
Brez DDV:€81.15 - €122.95
Nagrobni spomenik Budget Nagrobni spomenik Budget
Novo
Enojni nagrobni spomenik  dimenzije širina 100 cm x dolžina 200 cm, tip: BudgetTa preprost ampak eleganten nagrobni spomenik s klasično "S" obliko napisne plošče je narejen iz naravnega kamna granita Blue Moon. Osnovni podatki:Dimenzije:širina: 100 cm, dolžina 200 cm, višina: 75 ..
€0.00
Brez DDV:€0.00
Nagrobni spomenik Tulipan Nagrobni spomenik Tulipan
Novo
Enojni nagrobni spomenik  dimenzije širina 100 cm x dolžina 200 cm, tip :TulipanTa eleganten nagrobni spomenik v obliki tulipana s prostorom za rože in peskom je narejen iz naravnega kamna granit Impala. Osnovni podatki:Dimenzije:širina: 100 cm, dolžina 200 cm, višina: 75 cmTemel..
€0.00
Brez DDV:€0.00
Prikazujem 1 od 3 do 3 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.