Meni
Vaša košarica

3D Izris nagrobnega spomenika

3D Izris nagrobnega spomenika
3D Izris nagrobnega spomenika

Oblikujmo nagrobnik spomenik 

Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji. Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.
Ni nujno, da je lep spomenik drag.  Z ustvarjalnostjo lahko vedno naredimo nekaj lepega in primernega za relativno majhen proračun. Navsezadnje gre za pravo kombinacijo barve, materiala in oblike. Skupaj s črkami in dodatki naj izžareva lepoto, mir in enotnost.
Spomenike postavljamo po vsej Sloveniji. Spomenik oblikujemo v celoti v skladu s pravili in smernicami vašega pokopališča. Montažo izvaja lastna ekipa strokovnjakov.»S skrbnim poslušanjem želja družine nastane kreativen
in trajnosten dizajn.«
Videli ste nekaj, kar vam je bilo všeč

Videli ste nekaj, kar vam je všeč. Na internetu ali na pokopališču. Sprejemamo vaše ideje ne glede na vir.Vaša ideja, vaše zamisli

Vaše ideje vključimo v koncept in vam ga predstavimo še preden boste videli spomenik v naravi. Ob poslušanju zgodb o pokojniku in vaših željah skupaj pridemo do rezultata.

Vključimo značilnosti pokojnika

V kolikor želite lahko na spomenik vključimo tudi določene značilnosti pokojnika. Naj bo risba, slika, napis, motiv ali kaj drugega.Skupaj oblikujemo čudovit spomenik

Pri oblikovanju nagrobnika vedno upoštevamo tudi vaš proračun. Prav tako bomo upoštevali tudi vaše zahteve in skladnost s pokopališkim redom pokopališča na katerem želite imeti spomenik.


Brezplačen izris

Za naše stranke je 3d izris brezplačen.

Ponujamo tudi možnost 3D izrisa nagrobnih spomenikov za stranke, ki želijo izdelavo naročiti drugje. Izris nagrobnega spomenika za zunanje izvajalce se plača po veljavnem ceniku.


Materiali

Izbirate lahko med naslednjimi naravnimi kamni - granit ali marmor
Africa Red

MultiColorBlue MoonParadiso ClassicoRepenShivakashiTonalitViscont White

Vizag BlueAbsolute BlackImpalaJuparanaBlack ForestHimalayaBaltic BrownAzul Noche


Responsive Table

If you have a table that is too wide, you can add a container element with overflow-x:auto around the table, and it will display a horizontal scroll bar when needed.

Resize the browser window to see the effect. Try to remove the div element and see what happens to the table.

First Name Last Name Points Points Points Points Points Points Points Points Points Points
Jill Smith 50 50 50 50 50 50 50 50 50 50
Eve Jackson 94 94 94 94 94 94 94 94 94 94
Adam Johnson 67 67 67 67 67 67 67 67 67 67

Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji.Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.Ni nujno, da je lep spo..
€99.00 - €150.00
Brez DDV:€81.15 - €122.95
Prikazujem 1 od 1 do 1 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.