Meni
Vaša košarica

Žarni nagrobni spomeniki

Žarni nagrobni spomeniki
Žarni nagrobni spomeniki

Pokopi z žarami so, kot kažejo raziskave, pri nas vse bolj priljubljeni. Dandanes je skoraj 90% pokojnih kremiranih. Tovrsten pokop ne zahteva večjega pokopališkega prostora in temu primerni so tudi nagrobni spomeniki. V ponudbi boste našli tako klasične kot tudi sodobne žarne nagrobne spomenike.

Vsak nagrobnik lahko prilagodimo po vaših željah in normativih s pokopališkim redom. Vsak predstavljen dizajn je mogoče predelati v dimenzije in barvo kamna po vaših željah. Možne so tudi večbarvne kombinacije, prilagodimo lahko velikost ter barvo napisa glede na velikost. V kolikor imate lasten dizajn ali pa želite nekaj, kar ni v naši ponudbi pa vam spomenik izrišemo v 3D izrisu.

Zagotavljamo vam,  da so gradnje oz. postavitve spomenikov izvedene z največjo skrbnostjo, s profesionalno opremo in materiali ter v skladu s kamnoseško umetnostjo. Nagrobnike montiramo samo na ustrezno pripravljeno površino (armiran betonski temelj) . Montiramo po celotni Sloveniji.

Vsi predstavljeni nagrobniki so brez ornamentike, lučke, vaze in ostale nagrobne opreme razen če je pri artiklu navedeno drugače! Cena ne vključuje montaže ter dovolilnice za izvedbo na dotičnem pokopališču.

Na vse vgrajene nagrobne spomenike nudimo 2 leti garancije.

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.