Meni
Vaša košarica

Divitis d.o.o.

Divitis d.o.o., podjetje za veleprodajo in maloprodajo nagrobne galanterije. V ponudbi imamo več kot 1000+ izdelkov, kot so nagrobne lučke, vaze, križci, fotokeramika, okvirji za fotokeramiko, nagrobne črke in še mnogo več. Obiščite nas na www.vecnispomin.si

Aplikacija Devica Marija Aplikacija Devica Marija
Novo
Nagrobna aplikacija Devica Marija iz nerjavečega jeklaNagrobna aplikacija iz nerjavečega jekla. Jeklo je elektropolirano, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo in sijaj. Nerjaveče jeklo je debeline 3mm. Aplikacija je na voljo za klasično montažo z zatičem ali samolepilno. Zaključek / Bar..
€117.12 - €161.04
Brez DDV:€96.00 - €132.00
Aplikacija Jezus Kristus Aplikacija Jezus Kristus
Novo
Nagrobna aplikacija Jezus Kristus iz nerjavečega jeklaNagrobna aplikacija iz nerjavečega jekla. Jeklo je elektropolirano, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo in sijaj. Nerjaveče jeklo je debeline 3mm. Aplikacija je na voljo za klasično montažo z zatičem ali samolepilno. Zaključek / Bar..
€117.12 - €161.04
Brez DDV:€96.00 - €132.00
Aplikacija Mati Božja Aplikacija Mati Božja
Novo
Nagrobna aplikacija Mati Božja iz nerjavečega jeklaNagrobna aplikacija iz nerjavečega jekla. Jeklo je elektropolirano, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo in sijaj. Nerjaveče jeklo je debeline 3mm. Aplikacija je na voljo za klasično montažo z zatičem ali samolepilno. Zaključek / BarvaS..
€117.12 - €161.04
Brez DDV:€96.00 - €132.00
LED angelček s srčkom 20 cm LED angelček s srčkom 20 cm
Novo
LED angelček iz umetne mase. Angel je izdelan iz impregniranega albarija in smole. Zahvaljujoč tej obdelavi je angelček idealen okras tako znotraj kot zunaj. Delovanje lučke lahko izklopite s stikalom. Angelček se napaja s pomočjo baterij (2x AA - niso priližene). Stikalo za vklop/izklop, barva sv..
€39.19
Brez DDV:€32.12
LED angelček, ki moli 18 cm LED angelček, ki moli 18 cm
Novo
LED angelček iz umetne mase. Angel je izdelan iz impregniranega albarija in smole. Zahvaljujoč tej obdelavi je angelček idealen okras tako znotraj kot zunaj. Delovanje lučke lahko izklopite s stikalom. Angelček se napaja s pomočjo baterij (2x AA - niso priližene). Stikalo za vklop/izklop, barva sv..
€36.49
Brez DDV:€29.91
Nagrobne črke Gemini 2 Inox F10 Nagrobne črke Gemini 2 Inox F10
Novo
Nagrobne črke Gemini 2 velikosti od 3cm do 6cmNagrobne črke tip Romano Indes iz nerjavečega jekla debeline 3mm z zatičem ali samolepilne.  Zaključek / BarvaSrebrna - visok sijaj - elektropolirano ali mat brušeno, Zlata - visok sijaj Črna - visok sijaj Debelina3mmMaterialNerjaveče..
€8.05 - €16.59
Brez DDV:€6.60 - €13.60
Nagrobne črke Gemini Inox F6 Nagrobne črke Gemini Inox F6
Novo
Nagrobne črke Gemini velikosti od 3cm do 6cmNagrobne črke tip Romano Indes iz nerjavečega jekla debeline 3mm z zatičem ali samolepilne.  Zaključek / BarvaSrebrna - visok sijaj - elektropolirano ali mat brušenoDebelina3mmMaterialNerjaveče jeklo (kislinsko odporno) - InoxMontaža1. Samolepiln..
€6.83 - €13.66
Brez DDV:€5.60 - €11.20
Nagrobne črke Romano Indes Inox F3 Nagrobne črke Romano Indes Inox F3
Novo
Nagrobne črke Romano Indes velikosti od 3cm do 6cmNagrobne črke tip Romano Indes iz nerjavečega jekla debeline 3mm z zatičem ali samolepilne.  Zaključek / BarvaSrebrna - visok sijaj - elektropolirano ali mat brušeno, Zlata - visok sijaj Črna - visok sijaj Debelina3mmMaterialNerja..
€6.83 - €13.66
Brez DDV:€5.60 - €11.20
Nagrobne črke Romano Inox F4 Nagrobne črke Romano Inox F4
Novo
Nagrobne črke Romano Inox velikosti od 3cm do 6cmNagrobne črke tip Romano iz nerjavečega jekla debeline 3mm z zatičem ali samolepilne.  Zaključek / BarvaSrebrna - visok sijaj - elektropolirano ali mat brušeno, Zlata - visok sijaj Črna - visok sijaj Debelina3mmMaterialNerjaveče je..
€6.83 - €13.66
Brez DDV:€5.60 - €11.20
Solarni LED angel, ki sedi s krili 16 cm Solarni LED angel, ki sedi s krili 16 cm
Novo
Solarni LED angel iz umetne mase. Angel je izdelan iz impregniranega albarija in smole. Zahvaljujoč tej obdelavi je angelček idealen okras tako znotraj kot zunaj.Angelček ima na zadnji strani vgrajeno solarno ploščico, ki napaja baterijo. Solarna plošča polni vgrajeno baterijo preko sončne svetlo..
€31.49
Brez DDV:€25.81
Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji.Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.Ni nujno, da je lep spo..
€99.00 - €150.00
Brez DDV:€81.15 - €122.95
Angelček ki moli z belimi krili 16 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi z belimi krili. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva, krila - belaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 16 cm, Š: ..
€12.59
Brez DDV:€10.32
Prikazujem 1 od 12 do 102 (9 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.