Meni
Vaša košarica

Divitis d.o.o.

Divitis d.o.o., podjetje za veleprodajo in maloprodajo nagrobne galanterije. V ponudbi imamo več kot 1000+ izdelkov, kot so nagrobne lučke, vaze, križci, fotokeramika, okvirji za fotokeramiko, nagrobne črke in še mnogo več. Obiščite nas na www.vecnispomin.si

Osnutek načrta nagrobnega spomenika je pomemben del posvetovanja. Ob vašem obisku se bomo dotaknili vseh podrobnosti in se v celoti posvetili vaši ideji.Skupaj z vami oblikujemo nagrobni spomenik in med nastalimi skiciranimi predlogi si lahko izbirete takšnega, ki vam ustreza.Ni nujno, da je lep spo..
€99.00 - €150.00
Brez DDV:€81.15 - €122.95
Angelček ki moli z belimi krili 16 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi z belimi krili. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva, krila - belaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 16 cm, Š: ..
€12.59
Brez DDV:€10.32
Angelček ležeči s krili 19 cm
Novo Vroče
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva - vrtnice barvneMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 7,5  cm, Š: ..
€20.99
Brez DDV:€17.20
Angelček ležeči višina 5 cm
Razprodano
Angel iz umetne mase v beli barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaBelaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 5 cm, Š: 5 cm, D: 12 cmKoličina v paket..
€8.11
Brez DDV:€6.65
Angelček na kolenih s križem 17,5 cm Angelček na kolenih s križem 17,5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v beli barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaBelaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 17,5  cm, Š: 8 cm, D: 5 cmKol..
€19.79
Brez DDV:€16.22
Angelček na kolenih s ptičkom in rožico 28.5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi s pričkom in rožicami. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 28 cm, Š: 20 cm, ..
€62.79
Brez DDV:€51.47
Angelček na kolenih s ptičkom v roki 26 cm Angelček na kolenih s ptičkom v roki 26 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi s pričkom v roki. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 26 cm, Š: 14 cm, D: 14..
€52.69
Brez DDV:€43.19
Angelček na srčku z vrtnicami 4 cm Angelček na srčku z vrtnicami 4 cm
Novo Vroče
Angel iz umetne mase na srčku v beli barvi z barvnimi vrtnicami. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaBela - vrtnice barvneMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDime..
€1.99
Brez DDV:€1.63
Angelček s krili 8,5 cm Angelček s krili 8,5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva z bleščicamiMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 8,5 cm, Š: 7 cm, D: 4 cmKo..
€5.49
Brez DDV:€4.50
Angelček s krili in križem 9,5 cm Angelček s krili in križem 9,5 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSiva z bleščicamiMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 9,5 cm, Š: 9,5 cm, D: 4 cm..
€7.99
Brez DDV:€6.55
Angelček s krili na kolenih 24 cm Angelček s krili na kolenih 24 cm
Novo
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 24 cm, Š: 12 cm, D: 12 cmKoličina v pak..
€25.29
Brez DDV:€20.73
Angelček s ptičkom v roki 32 cm
Novo 2-3 Dni
Angel iz umetne mase v sivi barvi. Angel je izdelan iz trpežne visokokakovostne umetne mase, ki je zasnovana za preprečevanje razpok in propadanja. Izdelek lahko uporabljate zunaj in znotraj.Zaključek / BarvaSivaMaterialUmetna masa / Poliresin smolaDimenzijeV: 32 cm, Š: 14 cm, D: 10 cmKoličina v pak..
€52.49
Brez DDV:€43.03
Prikazujem 1 od 12 do 91 (8 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.