Meni
Vaša košarica

Aplikacija Mati Božja

Mati Božja
Mati Božja
Novo
Mati Božja
Mati Božja
Aplikacija Mati Božja
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Rok dobave: po naročilu (cca. 5-7 dni)
  • Model: IND-A1
  • Teža: 0.50kg
  • Dimenzije: 0.30cm x 15.00cm x 15.00cm
  • SKU: A1
€117.12
Brez DDV: €96.00
Najnižja cena v 30-dneh: €117.12

Razpoložljive možnosti

Oznake: Aplikacije

Nagrobna aplikacija Mati Božja iz nerjavečega jekla


Nagrobna aplikacija iz nerjavečega jekla. Jeklo je elektropolirano, kar zagotavlja izredno dolgo življensko dobo in sijaj. Nerjaveče jeklo je debeline 3mm. Aplikacija je na voljo za klasično montažo z zatičem ali samolepilno. 


Zaključek / Barva

Srebrna - visok sijaj

Debelina3mm
MaterialNerjaveče jeklo (kislinsko odporno) - Inox
Montaža

1. Samolepilne (lepilo na zadnji strani) - Sistem "STICK" - šablona na voljo opcijsko

2. Vrtanje (zatič) - klasična metoda z vrtanjem in lepljenjem - šablona na voljo opcijsko

Dimenzije

15 x 15 x 0,3 cm

20 x 20 x 0,3 cm

Cena na kom

Cena samolepilne ali klasične metode z zatiči je enaka


SISTEM »STICK« REVOLUCIJA NA PODROČJU MONTAŽE ČRK NA SPOMENIKE

Sistem STICK je nov način za lepljenje črk na spomenike oz. napisne plošče. To lahko sedaj storite tudi sami, ne da bi potrebovali pomoč strokovnjaka ali posebno orodje.

Samolepilne črke so odličen način, da naredite nagrobnike bolj osebne, saj vam omogočajo, da dodate sporočilo, ki je specifično za vašo ljubljeno osebo. Dodate lahko na primer njihov najljubši citat, pesem ali svetopisemski verz. Črke lahko uporabite tudi za črkovanje njihovega imena, datuma rojstva in smrti ali vašega posebnega sporočila.

Odlična stvar pri samolepilnih črkah je, da jih je enostavno namestiti in jih je mogoče najti v različnih barvah in velikostih. To pomeni, da lahko najdete popolno kombinacijo za svoje potrebe in videz, ki ga želite doseči.

Če iščete način, kako nagrobniku svojih najdražjih dodati osebno noto, so samolepilne črke odlična izbira.

 

Zakaj sistem STICK?

- enostavna montaža

- brez stroškov in vključevanja strokovnjakov

- možnost lastne montaže ali demontaže

- brez vrtalnega stroja ali tekočih lepil

- lepilo ne pušča sledi po demontaži

- črke/aplikacije ohranijo svoj sijaj in lepoto še leta

- sestavite lahko lastno sporočilo oz. napis in ga po potrebi spremenite

- idealna metoda za dodajanje lastnih vsebin na nagrobnike

- prekrijete lahko stari napis in sami osvežite spomenik

Narejeno iz
Osnovni material Nerjaveče jeklo - Inox
Zaključek
Zaključek / Barva Srebrna

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Aplikacija Jezus Kristus Aplikacija Jezus Kristus
Novo
Nagrobna aplikacija Jezus Kristus iz nerjavečega jeklaNagrobna aplikacija iz nerjavečega jekla. Jeklo je elektropolirano, kar zagotavlja izredno dolgo..
€117.12
Brez DDV:€96.00

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.