Meni
Vaša košarica

Nagrobni križ Fiamme 1315

Nagrobni križ Fiamme 1315
P - stenska
montaža
Nagrobni križ Fiamme 1315
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: PIL-1315.15
  • Teža: 0.25kg
  • Dimenzije: 8.40cm x 2.00cm x 15.00cm
  • SKU: 1315.15
€119.71
Brez DDV: €98.12
Najnižja cena v 30-dneh: €119.71

Razpoložljive možnosti

Oznake: križ , Pilla , medenina , Fiamme

Križ iz medenine linije Fiamme v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.


Zaključek / BarvaPilla
MaterialMedenina
Dimenzije

V: 15 cm, Š: 8.5 cm

V: 20 cm, Š: 11 cm

V: 26 cm, Š: 14 cm

MontažaStenska (P) 


Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanskih rokodelcev. Vsak Pilla izdelek je zaščiten s štirimi zaščitnimi sloji, ki ga ščiti pred vremenskimi vplivi kot so dež, led, sneg ali sonce.

Narejeno iz
Osnovni material Medenina
Zaključek
Zaključek / Barva Pilla zaključek

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobna vaza Fiamme 750
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Fiamme 750Nagrobna vaza linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim v..
€406.92
Brez DDV:€333.54
Nagrobna vaza Fiamme 760
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Fiamme 760Nagrobna vaza linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim v..
€479.90
Brez DDV:€393.36
Nagrobna lučka  Fiamme 757
T - talna
montaža
Nagrobna lučka Fiamme 757Nagrobna lučka linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMeden..
€463.33
Brez DDV:€379.78
Nagrobni okvir (kvadratni) Fiamme 190
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz medenine linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaD..
€151.88
Brez DDV:€124.49
Nagrobni okvir (ovalni) Fiamme 189
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz medenine linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzije..
€142.30
Brez DDV:€116.64
Nagrobni križ Fiamme 1315
P - stenska
montaža
Križ iz medenine linije Fiamme v  Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 15 ..
€119.71
Brez DDV:€98.12
Nagrobna lučka Anelli 856
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Anelli 856Nagrobna lučka linije Anelli v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedenin..
€448.84
Brez DDV:€367.90
Nagrobna vaza Fiamme 749
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Fiamme 749Nagrobna vaza linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim..
€406.92
Brez DDV:€333.54
Nagrobna lučka Fiamme 753
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 20 cm, Š: 10 cm..
€291.56
Brez DDV:€238.99
Nagrobna lučka  Fiamme 756
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Fiamme 756Nagrobna lučka linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMed..
€448.84
Brez DDV:€367.90
Nagrobna vaza Fiamme 759
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Fiamme 759Nagrobna vaza linije Fiamme v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim..
€479.90
Brez DDV:€393.36

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.