Meni
Vaša košarica

Nagrobna lučka Gemma 832.PB

Nagrobna lučka Gemma 832.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka Gemma 832.PB
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: PIL-832.PB
  • Teža: 0.80kg
  • Dimenzije: 9.00cm x 9.00cm x 19.00cm
  • SKU: PIL-832.PB
€164.14
Brez DDV: €134.54
Najnižja cena v 30-dneh: €164.14

Razpoložljive možnosti

Oznake: lučka , Pilla , porcelan , Gemma

Nagrobna lučka linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. 


Zaključek / BarvaBela
MaterialPorcelan
DimenzijeV:  19.6 cm, Š: 9 cm, Ø: 9.4 cm
MontažaStenska (P) 


Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanskih rokodelcev. Vsak Pilla izdelek je zaščiten s štirimi zaščitnimi sloji, ki ga ščiti pred vremenskimi vplivi kot so dež, led, sneg ali sonce.

Narejeno iz
Osnovni material Porcelan
Zaključek
Zaključek / Barva Bela

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobna vaza Gemma 830.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Gemma 830.PBNagrobna vaza linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vlo..
€190.24
Brez DDV:€155.94
Nagrobna vaza Gemma 831.PB
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gemma 831.PBNagrobna vaza linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložk..
€190.24
Brez DDV:€155.94
Nagrobna lučka Gemma 832.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV:  19.6 cm, Š..
€164.14
Brez DDV:€134.54
Nagrobna lučka Gemma 833.PB
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Zaključek / BarvaPillaMaterialMedeninaDimenzijeV:  19.6 cm, Š:..
€164.14
Brez DDV:€134.54
Nagrobna vaza Gemma 834.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Gemma 834.PBNagrobna vaza linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakreni..
€264.31
Brez DDV:€216.65
Nagrobna vaza Gemma 835.PB
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Gemma 835.PB Nagrobna vaza linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim..
€264.31
Brez DDV:€216.65
Nagrobna lučka Gemma 844.PB
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna lučka linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 14 cm, Š: 7.2 cm..
€107.33
Brez DDV:€87.98
Nagrobna vaza Gemma 852.PB
P - stenska
montaža
Žarni
program
Nagrobna vaza Gemma 852.PB Nagrobna vaza linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakren..
€107.33
Brez DDV:€87.98
Nagrobni okvir (kvadratni) Gemma 192.PB
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz porcelana linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: ..
€56.39
Brez DDV:€46.22
Nagrobni okvir (ovalni) Gemma 191.PB
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz porcelana linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 10 ..
€44.19
Brez DDV:€36.23
Nagrobni križ Gemma 1335.PB
P - stenska
montaža
Križ iz porcelana linije Gemma v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 15 cm, Š: 8,5 cmV: 2..
€55.98
Brez DDV:€45.89

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.