Meni
Vaša košarica

Nagrobna vaza Floris 1161.PB

Nagrobna vaza Floris 1161.PB
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floris 1161.PB
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: PIL-1161.PB
  • Teža: 1.80kg
  • Dimenzije: 11.50cm x 12.00cm x 20.50cm
  • SKU: 1161.PB
€190.24
Brez DDV: €155.94
Najnižja cena v 30-dneh: €190.24

Razpoložljive možnosti

Oznake: vaza , Pilla , porcelan , Floris

Nagrobna vaza Floris 1161.PB


Nagrobna vaza linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakrenim vložkom.


Zaključek / BarvaBela
MaterialPorcelan
VložekBaker (ra) / Plastika (pl)
DimenzijeV: 20.5 cm, D: 11.5 cm, Š: 12 cm
MontažaTalna (T)


Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanskih rokodelcev. Vsak Pilla izdelek je zaščiten s štirimi zaščitnimi sloji, ki ga ščiti pred vremenskimi vplivi kot so dež, led, sneg ali sonce.

Narejeno iz
Osnovni material Porcelan
Zaključek
Zaključek / Barva Bela

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobna vaza Floris 1160.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floris 1160.PBNagrobna vaza linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakr..
€190.24
Brez DDV:€155.94
Nagrobna vaza Floris 1161.PB
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floris 1161.PBNagrobna vaza linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali bakren..
€190.24
Brez DDV:€155.94
Nagrobna lučka Floris 1162.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna lučka linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 20 cm, D: 8 cm, ..
€164.14
Brez DDV:€134.54
Nagrobna lučka Floris 1163.PB
T - talna
montaža
Nagrobna lučka linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 20 cm, D: 8 cm, Š:..
€164.14
Brez DDV:€134.54
Nagrobna vaza Floris 1164.PB
P - stenska
montaža
Nagrobna vaza Floris 1164.PBNagrobna vaza linije Floris  v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Izbirate lahko med plastičnim al..
€264.31
Brez DDV:€216.65
Nagrobna vaza Floris 1165.PB
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Floris 1165.PBNagrobna vaza linije Floris  v belem zaključku. Na voljo je za talno montažo. Izbirate lahko med plastičnim ali ..
€305.56
Brez DDV:€250.46
Nagrobni okvir (ovalni) Floris 191.PB
P - stenska
montaža
Ovalni okvir za sliko iz porcelana linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo. Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzij..
€44.19
Brez DDV:€36.23
Nagrobni okvir (kvadratni) Floris 192.PB
P - stenska
montaža
Kvadratni okvir za sliko iz porcelana linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV:..
€56.39
Brez DDV:€46.22
Nagrobni križ Floris 1335.PB
P - stenska
montaža
Križ iz porcelana linije Floris v belem zaključku. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / BarvaBelaMaterialPorcelanDimenzijeV: 15 cm, Š: 8,5 cmV: ..
€55.98
Brez DDV:€45.89

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.