Meni
Vaša košarica

Nagrobni križ 1324.28

Nagrobni križ 1324.28
P - stenska
montaža
Nagrobni križ 1324.28
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: PIL-1324.28
  • Teža: 1.50kg
  • Dimenzije: 15.00cm x 0.00cm x 28.00cm
  • SKU: 1324.28
€65.37
Brez DDV: €53.58
Najnižja cena v 30-dneh: €65.37

Razpoložljive možnosti

Oznake: Stenski križi

Križ iz medenine v Pilla zaključku. Na voljo je za stensko montažo.


Zaključek / Barva Pilla
MaterialMedenina
Dimenzije

V: 28 cm, Š: 15 cm

V: 40 cm, Š: 15 cm

V: 60 cm, Š: 15 cm

MontažaStenska (P)


Pilla izdelki so narejeni iz najboljših surovin. Visoka natančnosti in izjemna kvaliteta so plod dolgoletnih izkušenj najboljših italijanskih rokodelcev. Vsak Pilla izdelek je zaščiten s štirimi zaščitnimi sloji, ki ga ščiti pred vremenskimi vplivi kot so dež, led, sneg ali sonce.

Narejeno iz
Osnovni material Medenina
Zaključek
Zaključek / Barva Pilla zaključek

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobni križ z razpelom 1324.28C
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z razpelom. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaDimenzijeV: 28 cm, Š: 1..
€83.03
Brez DDV:€68.06
Nagrobni križ z vrtnico 1324.40O.R
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima zlate dodatke in vrtnico v barvi medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva Pil..
€238.34
Brez DDV:€195.36
Nagrobni križ z vrtnico 1324.40R
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ z vrtnico v barvi medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva PillaMaterialMedeninaD..
€212.40
Brez DDV:€174.10
Nagrobni križ z barvno vrtnico 1324.40O.R.D27
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima zlate dodatke in barvno vrtnico iz medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva P..
€309.03
Brez DDV:€253.30
Nagrobni križ z barvno vrtnico 1324.40.R.D27
P - stenska
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku. Križ ima barvno vrtnico iz medenine. Na voljo je za stensko montažo.Zaključek / Barva Pilla / BarvnoMate..
€282.89
Brez DDV:€231.88
Nagrobni križ z razpelom 1324T.80C
T - talna
montaža
Križ iz medenine v Pilla zaključku z razpelom. Na voljo je za talno montažo. Podstavek omogoča nastavljivo višino križa.Zaključek / Barva Pi..
€868.62
Brez DDV:€711.98

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.