Z veseljem objavljamo našo najnovejšo posebno ponudbo kompletov nagrobnih vaz in lučk, ki so primerne za žarni zid. Naša posebna ponudba je odlična priložnost, da svoje najdražje počastite z lepimi in pomenljivimi izdelki, hkrati pa uživate v izjemnih popustih od 25% do 50% na drugi ali tretji izdelek.

Kompleti v posebnih ponudbah se sestojijo iz dveh ali treh izdelkov bodisi enake linije, lahko pa so tudi zanimiva kombinacija izdelkov iz različih linij. Tako boste v posebni ponudbi našli komplet za žarni zid Gemma, Floris, Oval in mnoge druge. Ponudbe so časovno omejene.



Naše nagrobni dodatki so skrbno izdelani iz najkakovostnejših materialov in so na voljo v različnih stilih in oblikah, ki ustrezajo vašim željam. Zasnovani so tako, da vsaki napisni plošči na žarnemu zidu dodajo pridih elegance in lepote.

V času, ko je počastitev spomina na naše najdražje izjemnega pomena, želimo, da vam to omogočimo enostavno in cenovno ugodno. Naša posebna ponudba nagrobnih vaz in lučk za žarni zid je dokaz naše predanosti zagotavljanju najboljših izdelkov po ugodnih cenah.

Ne zamudite te izjemne priložnosti, da se poklonite svojim ljubljenim z našimi izjemnimi nagrobnimi dodatki. Več o posebni ponudbi si lahko ogledate na tej povezavi:


POSEBNE PONUDBE


V kolikor imate kakšno vprašanje ali želide izvedeti več o katerem od ponujenih izdelkov smo vam vedno na voljo. Pišite nam, z veseljem vam bomo svetovali!