Meni
Vaša košarica

Dogodki in predstavitve RSS vir

27 Apr Posebne ponudbe – kompleti za žarni zid
Ana 0 845
Z veseljem objavljamo našo najnovejšo posebno ponudbo kompletov nagrobnih vaz in lučk, ki so primerne za žarni zid. Naša posebna ponudba je odlična priložnost, da svoje najdražje počastite z lepimi in pomenljivimi izdelki, hkrati pa uživate v izjemnih popustih od 25% do 50% na drugi ali tretji izdel..
31 Jan Žarni zid - nagrobna oprema
Ana 0 1000
Velika izbira nagrobne oprema za žarni zid ali kolumbarij. Na voljo več kot 200 različnih artiklov iz različnih materialov (medenina, porcelan, nerjaveče jeklo). Možne so barvne kombinacije in personalizacija nagrobne opreme. Nagrobne lučke in nagrobne vaze za vertikalno montažo. Več lahko preverite..
20 Jan Novi Pilla 2021 katalog
Ana 0 1151
In smo ga dočakali! Novi PILLA 2021 katalog je sedaj na voljo tudi v elektronski obliki. Najdete ga na spodnji povezavi (ali kliknite na sliko)  Katalog 2021 (Eng) (pdf En) ..
13 Dec Žare za male živali
Ana 0 901
Žare za hišne ljubljenčke nudijo osebno povezavo s hišnim ljubljenčkom tudi po njegovem odhodu. Samo ljubitelj živali lahko razume žalost ob izgubi hišnega ljubljenčka. Ljudje ponavadi gledajo na svoje hišne ljubljenčke kot na del družine, z osebnostjo in šarmom, ki so tako izraziti kot kateri koli ..
12 Dec Postanite naš partner
Ana 0 920
Divitis d.o.o. smo  podjetje z rastočo mrežo preprodajalcev po Sloveniji in Evropi. Vsi naši partnerji uživajo v odličnih produktih s številnimi prednostmi:· Ogromna paleta izdelkov iz zaloge· Hitro pošiljanje· Odlične marže· Izobraževanje o izdelkih· Vrhunska kvaliteta izdelkov · Promocijski materi..
05 Nov Žare iz stekla – muransko jajce – Uovo Murano
0 1074
Muransko jajce je umetniški izdelek, ki so ga izdelali steklarski mojstri iz Murana. Izdelki narejeni iz murano stekla so edinstveni in neponovljivi. Edinstvene značilnosti žar za pepel Uovo Murano izhajajo iz obdelave in ročne proizvodnje stekla. Ta temelji na stoletja stari proizvodni tradiciji, k..
30 Sep Oktober je mesec popustov in ugodnosti
0 1075
Samo v mesecu oktobru smo za vas pripravili posebne ugodnosti ob nakupu naših izdelkov. Več si lahko ogledate tukaj...
30 Sep Kako plačam s kreditno kartico
0 1116
PLAČILO S KREDITNO KARTICOV spletni trgovini vecnispomin.si so na voljo naslednji načini plačila:plačilo po predračunuplačilo preko sistema Paypalplačilo s kreditno / debetno kartico (preko sistema Paypal)BANČNO NAKAZILO / PREDRAČUNZa plačilo po predračunu na blagajni enostavno izberete opcijo "Banč..
30 Sep Kamnite lučke in vaze
0 1757
Dodali smo nove linije izdelkov iz granita! Na voljo so kamnite lučke in vaze za nagrobne spomenike iz naslednjih materialov:- Impala- Nero Absolute- Vizag BlueSpodaj si lahko ogledate vse izdelke iz granita. ..
12 Apr Dodali smo nove linije izdelkov iz aluminija
ContentCreator1 0 1112
Pozdravljeni,Z veseljem vas obveščamo, da smo pravkar dodali nove linije izdelkov! Izbira je tudi tokrat velika in zanimiva, saj gre za nagrobne vaze in lučke, ki so narejene iz aluminija. V osnovnih modelih lahko izbirate med temno sivo in zlato barvo, lahko pa vam jih pobarvamo tudi po želji. Če ž..
Prikazujem 1 od 10 do 10 (1 strani)

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.