Meni
Vaša košarica

Nagrobna lučka iz granita Impala L-G10

Nagrobna lučka iz granita Impala L-G10
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz granita Impala L-G10
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: RUP-L-G10
  • Teža: 5.00kg
  • Dimenzije: 14.00cm x 14.00cm x 25.00cm
  • SKU: L-G10
€252.00
Brez DDV: €206.56
Najnižja cena v 30-dneh: €252.00

Razpoložljive možnosti

Oznake: lučka , granit , Impala ,

Nagrobna lučka iz granita Impala v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.


Zaključek / BarvaImpala
MaterialGranit Impala
Vložek-
DimenzijeV: 25 cm, Š: 14 cm
MontažaTalna (P)


V paleti izdelkov iz granita so nagrobne vaze in nagrobne lučke, katerih zasnova, oblika, barve in velikosti so v celoti prilagojene oblikam, odtenkom in idejam nagrobnikov, ki so izdelani v naši državi in ​​sosednjih državah. Poudariti je potrebno, da nagrobne vaze in lučke v vseh svojih oblikah in izvedbah predstavljajo tudi umetniško kakovost. 

Narejeno iz
Osnovni material Granit
Zaključek
Zaključek / Barva Impala

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobna lučka iz granita Impala L-G01
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz granita Impala v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaImpalaMaterialGranit ImpalaVložek-DimenzijeV: 26 cm..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna vaza iz granita Impala V-G01
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz granita Impala v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaImpalaMaterialGranit ImpalaVložekplastika (pl)Dimenz..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna lučka iz granita Nero L-G02
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz granita Nero Absoluto v črni barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaNero AbsolutoMaterialGranit Nero AbsolutoVložek-Di..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna vaza iz granita Nero V-G02
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz granita Impala v črni barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaČrnaMaterialGranit Nero AbsolutoVložekplastika (pl)Dimenzi..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna lučka iz granita Vizag Blue L-G03
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz granita Vizag Blue v modri sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / Barvamodro sivaMaterialGranit  Vizag BlueVložek..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna vaza iz granita Vizag Blue V-G03
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz granita Vizag Blue v modro sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / Barvamodro sivaMaterialGranit Vizag BlueVložekplastik..
€126.00
Brez DDV:€103.28
Nagrobna lučka iz granita Impala L-G15
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz granita Impala v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaImpalaMaterialGranit ImpalaVložek-DimenzijeV: 25 cm..
€157.39
Brez DDV:€129.01
Nagrobna vaza iz granita Impala V-G30 ali V-G35
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz granita Impala v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaImpalaMaterialGranit ImpalaVložekplastika (pl)Dimenz..
€83.89
Brez DDV:€68.77

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.