Meni
Vaša košarica

Nagrobna vaza Klas V1

Nagrobna vaza Klas V1
T - talna
montaža
Nagrobna vaza Klas V1
  • Zaloga: Pri dobavitelju
  • Model: RUP-V-03-1
  • Teža: 1.80kg
  • Dimenzije: 14.00cm x 14.00cm x 26.00cm
  • SKU: V-03-1
€115.29
Brez DDV: €94.50
Najnižja cena v 30-dneh: €115.29

Razpoložljive možnosti

Oznake: vaza , aluminij , oval

Nagrobna vaza iz aluminija v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.


Zaključek / BarvaTemno siva s svetlim dodatkom
MaterialAluminij
VložekPlastika (pl)
DimenzijeV: 26 cm, Š: 14 cm
MontažaTalna (P)


V paleti izdelkov iz aluminija so nagrobne vaze in nagrobne lučke, katerih zasnova, oblika, barve in velikosti so v celoti prilagojene oblikam, odtenkom in idejam nagrobnikov, ki so izdelani v naši državi in ​​sosednjih državah. Poudariti je potrebno, da nagrobne vaze in lučke v vseh svojih oblikah in izvedbah predstavljajo tudi umetniško kakovost. 

Narejeno iz
Osnovni material Aluminij
Zaključek
Zaključek / Barva Temno siva

Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje
Nagrobna vaza Klas V1
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz aluminija v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaTemno siva s svetlim dodatkomMaterialAluminijVložekPlasti..
€115.29
Brez DDV:€94.50
Nagrobna lučka Klas L1
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz aluminija v temno sivi barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaTemno siva s svetlim dodatkomMaterialAluminijVložek-Dime..
€132.81
Brez DDV:€108.86
Nagrobna lučka Klas L2
T - talna
montaža
Nagrobna lučka iz aluminija v zlati barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaZlataMaterialAluminijVložek-DimenzijeV: 25 cm, Š: 13 cmMontaž..
€132.81
Brez DDV:€108.86
Nagrobna vaza Klas V2
T - talna
montaža
Nagrobna vaza iz aluminija v zlati barvi. Na voljo je za talno montažo.Zaključek / BarvaZlataMaterialAluminijVložekPlastika (pl)DimenzijeV: 26 cm, Š: ..
€115.29
Brez DDV:€94.50

Potrebni piškotki

Ti piškotki ali podobna tehnologija so obvezni za delovanje naših storitev in jih ne morete onemogočiti. To se na primer nanaša na piškotke ali podobno tehnologijo, ki hranijo podatke za prijavo po registraciji v naši spletni trgovini tako, da uporabnik ostane prijavljen v naši spletni trgovini tudi, kadar odide na drugo stran, ali pa na piškotke, ki zagotavljajo, da konfiguracija funkcij spletne strani ostane povezana s posameznim uporabnikom (izbrani jeziki, ipd.) skozi ves čas brskanja. Poleg tega ti piškotki in podobne tehnologije pripomorejo k varni in pravilni uporabi naših storitev. Vaš brskalnik lahko nastavite tako, da te piškotke blokirate, ali pa prejemate obvestila o njih. Popolna uporaba vseh funkcij naših storitev bo s tem omejena.

Google Analytics

Za omogočanje uporabnikom primernega oblikovanja in stalno izboljšavo naših strani uporabljamo storitve spletne analize Google Analytics, Google Inc. ("Google"). V tem smislu uporabljamo piškotke in ustvarjamo profile, ki se uporabljajo pod psevdonimi. Informacije, ki jih piškotek ustvari o vaši uporabi te spletne strani, kot je vrsta/različica brskalnika, operativni sistem, ki ga uporabljate, izvorni URL (predhodno obiskana stran), ime gostitelja računalnika, s katerega brskate (naslov IP) ali čas zahteve strežnika so namenjene upravitelju. Google to spletno stran uporablja za oceno vaše uporabe strani, sestavo poročil o aktivnosti na spletni strani in za to, da upravitelju spletne strani nudi še druge storitve v zvezi z dejavnostjo na spletni strani in uporabo interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje kot del Google Analytics, se ne bo združil z drugimi podatki Google. Shranjevanje piškotkov lahko preprečite tako, da ustrezno prilagodite program vašega brskalnika; vendar vas moramo opozoriti, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti uporabljati vseh funkcij na tej spletni strani. Več informacij najdete v naši politiki zasebnosti.

Oglaševanje

Te piškotke ali podobno tehnologijo lahko mi ali naši partnerji nastavimo na naši spletni strani tako, da vam prikažemo relevantne vsebine/oglaševanje na naši strani ali na straneh tretje stranke. Tako imenovane profile lahko ustvarimo na podlagi vaših interesov. Ti podatki na splošno ne zadostujejo za neposredno identifikacijo osebe, saj se uporablja le brskalnik pod psevdonimom in/ali informacije o napravi. Če onemogočite te piškotke ali podobne tehnologije, bo vsebina/oglaševanje manj prilagojeno vašim interesom.